Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

El Peter de "Fringe" serà un dels protagonistes de la sèrie "The Affair". .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

L'equip de "Fringe" ha aconseguit entrar al top-5 del rànquing! .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

El nostre Walter Bishop ha superat els problemes d'insomni. .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

L'insomni d'en John Noble ha obligat a aturar la producció dels nous episodis. .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

En una altra realitat, "Fringe" ha estat cancel·lada. Però en aquesta, la que vivim nosaltres, la FOX ha renovat "Fringe" per una cinquena temporada, que ja han anunciat que serà la última. Malgrat que les audiències que ha tingut la sèrie aquest any han estat més aviat modestes, el canal ha ordenat una tanda de 13 episodis més que serviran per tancar totes les trames. La decisió arriba unes setmanes després que els productors de "Fringe" desvetllessin que tenien dos finals preparats per la quarta temporada: un amb renovació, l'altre sense renovació. Doncs per sort, tindrem final amb continuïtat i temporada nova.

No puc fer més que respirar alleugerit amb aquesta noticia. Estic gaudint molt amb "Fringe" en aquesta quarta temporada: la química entre en Peter, en Walter i l'Olivia ha funcionat millor que mai i la sèrie continúa sent capaç de plantejar nous reptes mentals a l'espectador, de reinventar-se al mateix temps que formula noves hipòtesis. Un bon exemple d'això és el darrer episodi, el que va comptar amb la participació d'en Henry Ian Cusick (Desmond a "Lost"), que va girar per complet tota la trama de la sèrie. Tinc moltes ganes per saber per on ens portarà "Fringe" en el seu tram final, que arrencarà a finals d'any.

La FOX inclús ha elaborat un tràiler de la cinquena temporada (amb molts spoilers):

.
Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

El vam conèixer obsessionat amb introduir els números i prémer el botó a temps per salvar el món. Amb la seva rutina diaria a ritme de Make Your Own Kind Of Music, en Desmond Hume va ser el primer personatge que vam descobrir quan es va obrir l'escotilla a "Lost". Ara l'actor que el va interpretar, en Henry Ian Cusick, farà una aparició a "Fringe": serà a l'episodi 19 de la cuarta temporada, en el que interpretarà a un agent de l'FBI involucrat en un dels casos que investiga l'equip de l'Olivia. Encara no se sap si serà un personatge recurrent, però és molt possible que sigui una participació puntual, ja que l'actor està molt ocupat amb "Scandal", la nova sèrie de Shonda Rhimes (la creadora d'"Anatomía de Grey") que s'estrenarà el proper 5 d'abril als Estats Units, i de la qual en serà un dels protagonistes. .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

En Joshua Jackson ha desvetllat avui que a FOX s'estan plantejant que "Fringe" faci el salt a un altre canal, concretament a algun de la televisió per cable. Com sabeu, faig una pausa aquí, els canals per cable nord-americans compten amb el suport econòmic de la seva audiència i això els permet mantenir en antena sèries amb una audiència més baixa que les networks tradicionals. És per aquest motiu que els canals per cable poden desenvolupar una filosofia de continguts pròpia i més arriscada que la de les networks (un exemple clau és l'HBO). I hi ha companyies que tenen dos canals, com el cas que ens ocupa: FOX, que és una network, i FX, que és el canal per cable on a priori podria anar a parar "Fringe". .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

És un episodi doble que marca un abans i un després a "Fringe". Fins ara, l'altre univers era una idea, un concepte. Sabíem que era a l'altre costat però no en coneixíem res. El veiem des del nostre punt de pista, el vèiem com a estrany. Però a partir d'aquesta nit aquest univers paral·lel deixarà de ser "l'altre" per ser també el nostre. A la "season finale" de la segona temporada l'Olivia i en Walter viatjaran a l'altre costat i descobriran que no és tan diferent com pensaven. TV3 emetrà avui aquest doble episodi a les 00.15 h. Molt tard, ho sé, però val la pena inflar-se de cafè per gaudir de dos episodis simplement magnífics. .

» Text complet

Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

Sóc un negat amb els gràfics, ho dic ja d'entrada. Però avui s'ha sabut que J.J. Abrams ha fitxat Michael Cerveris (l'Observador de "Fringe") per interpretar un personatge a "Person of Interest", que coprotagonitza Michael Emerson (Ben a "Lost). Tot plegat m'ha fet pensar en les múltiples connexions de l'univers Abrams. Al creador de "Lost" li agraden més les picades d'ullet als espectadors que a un nen un cub de Rubik. He creat aquest petit esquema de les coincidències entre les seves sèries i pel·lícules per a la meva pròpia curiositat personal, però després he pensat que potser us semblaria interessant fer-hi un cop d'ull.

Si feu clic a la imatge es veu en la seva mida real.
Si m'he deixat alguna cosa (espero que sí, per la meva salut mental), deixeu un comentari! .
Categoria: Fringe
Escrit per: Toni de la Torre

La segona temporada de "Fringe" és a punt d'acabar la seva emissió a TV3, i sou molts els que em pregunteu si està prevista l'emissió de la tercera temporada. Doncs ja us puc dir que sí: que Televisió de Catalunya té els drets dels nous episodis de la sèrie de J.J. Abrams. La tercera temporada és la més espectacular i intensa de la sèrie, amb menys episodis autoconclusius (el gran llast de la sèrie durant la primera temporada) i més temps dedicat a les trames principals del misteri "Fringe", que cada vegada amplia més el seu univers. .

» Text complet

Entrades anteriors  
Publicitat


Sindica els posts del blog