Arxius

Estas veient: 21 maig 2012
Categoria: Breaking Bad
Escrit per: Toni de la Torre

L'AMC acaba de confirmar-ho: "Breaking Bad" tindrà una cinquena temporada partida en dues parts. El canal ha optat, finalment, per dividir la nova temporada (de 16 episodis) en dues. La primera part, que tindrà 8 episodis, s'estrenarà el proper 15 de juliol als Estats Units; i la segona part, de vuit episodis més, s'estrenarà a l'estiu de 2013. D'aquesta manera AMC evita tenir esperant els seguidors d'en Walter White i al mateix temps pot assumir el calendari del rodatge de Vince Gilligan, que ha fet una pausa en la producció. Aquesta noticia arriba uns dies més tard "Breaking Bad" confirmés el fitxatge de l'actor Jesse Plemons, que s'incorporarà a la última temporada. Pel que fa a casa nostra, encara estem pendents de l'estrena en català de la quarta temporada, que s'emetrà al Canal 3XL. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

"The Booth At The End" estrenarà la seva segona temporada al juliol. Això ho acava d'anunciar Hulu en la presentació de les seves noves propostes en matèria de producció pròpia. I ja era hora! Aquesta websèrie em va tenir enganxat de mala manera durant tots i cadascún dels seus episodis. Pels que no la conegueu, us diré que és la demostració que no cal un gran pressupost per fer una obra mestra. Només un bar, un bon guió i un repartiment creïble. El protagonista és Xander Berkeley (George Mason a "24"): un home que està sempre en un bar rebent la visita d'altres persones que volen alguna cosa. L'individu assegura que pot fer realitat qualsevol desig, si assoleixes una tasca a canvi. Des que la vaig veure estic atrapat en el seu trencaclosques: ara, per fi, aconseguiré la peça que em falta per dormir tranquil. .

» Text complet

Categoria: Little Britain
Escrit per: Toni de la Torre

Fan de l'humor anglès més irreverent? Doncs avui tens una cita amb el show de Matt Lucas i David Walliams. Els dos còmics britànics volen portar-te de viatge pels únics llocs del Regne Unit que no recomanen les guies de viatge: els forats on viuen els personatges més curts de gambals que mai hauràs vist per la televisió. Ho fan a "Little Britain", una sèrie d'sketchos que el Canal 3XL torna a emetre des del primer episodi aquesta nit (23.10h) i que presenta una galeria de personatges desagradables... però alhora entranyables. Si ja els coneixes, no cal que t'expliqui res, però si encara no saps qui són la Carol Beer, la Vicky Pollard, l'Andy i en Lou, tot seguit t'argumento en 6 punts perquè hauries de donar-los una oportunitat.

1. "Little Britain" és l'equivalent televisiu dels Sex Pistols. Respira ganes d'agafar una guitarra elèctrica i rebentar-la a cops contra l'escenari. És una sèrie sorgida de la mala llet, de l'humor britànic més incisiu i incòmode. "Little Britain" està feta per dos britànics que estan farts de la incultura del seu país i dels personatges curts de gambals que hi viuen.

2. Imbècils, sí, exactament com els de casa. Els personatges que apareixen a "Little Britain" són caricatures exagerades. Però com totes les caricatures, provenen d'un motllo que és real. Si bé és fàcil riure amb l'humor estripat de la sèrie, també ho és emfatitzar amb els seus guionistes i adonar-te que no et l'únic que conviu amb gent imbècil a diari. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Quan ho va avançar el diari The Sun, li van domar la credibilitat justa (és a dir, pràcticament nul·la). Però ara la notícia ha estat confirmada de forma oficial: Jon Hamm ("Mad Men") i Daniel Radcliffe ("Harry Potter") seran els protagonistes d'una nova minisèrie que ha encarregat el canal britànic Sky Arts. La ficció, que s'estrenarà al 2013 i estarà dividida en quatre parts, es dirà "A Young Doctor's Notebook" i estarà basada en les memòries de l'escriptor rus Mikhail Bulgakov. Per ser concrets, en una etapa de la seva joventut en la que va treballar com a doctor en un petit poble durant la Revolució Russa, el 1917.

Els dos actors es repartiran les etapes vitals del personatge, sent Daniel Radcliffe l'encarregat d'interpretar el Bulgakov jove i en Jon Hamm qui farà el paper del Bulgakov adult. L'actor de "Harry Potter" ha explicat que va apuntar-se al projecte des del primer minut. "Ja fa un parell d'anys que són un àvid lector de Bulgakov i quan va sortir aquest projecte em moria de ganes de posar-m'hi a treballar", ha explicat. En Jon Hamm, per la seva banda, està encantat amb la minisèrie i amb l'equip que en forma part. "A més, he estat mirant El Diari de Bridget Jones una vegada rere l'altre, i crec que ja li he agafat el truc a l'accent britànic". .
Publicitat


Sindica els posts del blog