Arxius

Estas veient: 13 abril 2012
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

He plorat amb la nova sèrie de Ricky Gervais. Això sí que no m'ho esperava. El britànic ha abandonat el seu to àcid habitual per donar vida a un personatge tan simple com tendre, que es dedica a cuidar ancians en una residència. Es diu Derek, i tot ell respira bondat. Com diu als pocs minuts de l'episodi, "és més important ser amable que no pas intel·ligent o guapo". En Derek s'estima els avis i li agrada cuidar-los. A través de la seva manera de mirar el món, la sèrie es converteix en un homenatge a la simplicitat, un exercici d'humanitat magistral que apel·la a les emocions de l'espectador i l'obliga a entrar en contacte amb la seva tendresa.

En Derek pot semblar força ximplet i fins i tot curt, però acaba sent més honest i sent més sa que els altres personatges. Dos exemples que es presenten al pilot: 1. un grup de noies que, en un pub, es riuren de l'aparença de Derek fent evident que amb la seva crueltat l'única cosa que estan demostrant és la seva manca d'humanitat i un ego dèbil que necessita atacar els altres per sentir-se més fort. 2. el caràcter esquerp del cap de manteniment de la residència (interpretat per Karl Pilkington) que nega ser amic d'en Derek. Afirmació que el nostre heroi ignora, perquè no està per la tasca d'enfadar-se amb ningú, ni tan sols tenint raó. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Seth McFarlane ha decidit posar en pausa el seu projecte de remake de "Els Picapedra", que es va anunciar a finals de l'any passat i que havia d'estrenar-se a principis de 2013. La idea inicial era revisionar els clàssics Pedro Picapedra i Pablo Mármol amb el punt de vista actual (no em pregunteu perquè, però quan ho vaig saber, vaig pensar automàticament en Don Draper i Roger Sterling). La FOX va aconseguir negociar els drets del remake amb la Warner Bros, propietària de totes les sèries de Hannah-Barbera, per fer realitat el somni del creador de "Family Guy", que ha explicat que era la seva sèrie d'animació preferida quan era nen.

Però pel que sembla, Seth McFarlane té massa feina en aquests moments com per seguir amb el projecte. Les seves tres sèries ("Family Guy", "American Dad" i "The Cleveland Show") han renovat per una nova temporada. A més, està acabant la pel·lícula "Ted", protagonitzada per Mark Wahlberg, és a punt de començar la pre-producció d'una sèrie documental que es dirà "Cosmos" i manté una carrera musical que va guanyant cos després de la publicació del seu primer disc, "Music is Better Than Words". Per ara "Els Picapedra" hauran d'esperar. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

M'ho passo molt bé veient "Californication", però fins i tot els més fans de Hank Moody saben que la sèrie que protagonitza l'ex agent Mulder ja fa temps que no és el que era. Per això rebo amb cara de Littlefinger l'interès de Showtime per allargar-ne la vida a través d'un spin-off. En principi la idea no és triar cap dels personatges presents a la sèrie, si no fer-ho a partir d'un de nou, una noia que es dirà Faith, que apareixerà a la temporada vinent. De moment busquen l'actriu que interpretarà aquest personatge, que s'ha descrit com una catòlica que al mateix temps viu una vida desenfrenada de sexe, drogues i rock and roll.

Honestament, em sembla molt artificial aquesta manera d'exprimir una sèrie. Les vegades que s'ha intentat una cosa similar han estat un fracàs: el detectiu Lucas Douglas va aparèixer a "House" amb la mateixa idea, però al final no es va portat a terme l'spin-off. A "Bones" també ho van intentar introduint el personatge de Walter Sherman, que després es va emancipar amb "The Finder", una sèrie que de moment ni tan sols ha acabat la seva primera temporada. El precedents no fan por a Tom Kapinos, el creador de "Californication", que potser s'hauria de centrar en acabar la seva sèrie amb un final a l'alçada del talent de Charles Bukowski, que inicialment va ser la gran inspiració per crear el personatge de David Duchovny.

Actualització: l'actriu que interpretarà la Faith serà Maggie Grace (Shannon a "Lost"). .
Publicitat


Sindica els posts del blog