Arxius

Estas veient: 08 març 2012
Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

El 19 de març tindrem més Jack Harkness. El Canal 3XL estrenarà la segona temporada de "Torchwood", que arrenca amb el retorn del capità. Al darrer episodi de la primera tempora, en Jack havia tornat a la TARDIS. Això ens porta cronològicament a l'episodi 3x11 de "Doctor Who", on el personatge apareix, retrobant-se amb el Senyor del Temps (versió David Tennant). Es queda durant dos episodis més, el 3x12 i 3x13, per després tornar a la seva sèrie, "Torchwood", i iniciar la segona temporada. El seu retorn serà espectacular, entrant a sac en una situació amb hostatges, molt al seu estil. Aquest cop, però, haurà de donar explicacions al seu equip, ja que va marxar sense dir res. A la segona temporada de la sèrie s'aprofundirà més en el passat del personatge i també en la seva sexualitat. Ja en el primer episodi coneixerem el capità John Hart, ex company, a nivell professional i a nivell personal, del capità (i que estarà interpretat per James Marsters, l'Spike de "Buffy").

La nova temporada de "Torchwood" es podrà seguir cada dilluns a les 22.20h, amb reemissions els diumenge a les 00.45h i també al web del canal 3XL. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

"Sons Of Anarchy" podria tenir un spin-off en forma de preqüela. Ho ha explicat el mateix Kurt Sutter, tot aclarint que es tracta d'un projecte en estat molt embrionari. El creador de la sèrie dels motards ha confessat que li agradaria explicar la història dels fundadors de SAMCRO, els First 9, entrant en profunditat en els origens del club, una trama que forma part del teló de fons vital de la sèrie. Coneixeríem a fons la història d'en John Teller i també com va conèixer en Clay i en Piney, que són alguns dels membres dels first nine que ja han aparegut a la sèrie i així desenvoluparia una història que a "Sons Of Anarchy" s'ha explicat en petites dosis. "Ho veig com una sèrie diferent", ha explicat en Kurt Sutter, "seria una sèrie més política i social on tindria molta importància tot el que passava als anys 60, inclòs el Vietnam". El projecte de preqüel·la no és res més que això, un projecte. De moment, la proposta és sobre la taula d'FX Networks. Veurem si el canal, que està tan content amb "Sons Of Anarchy" que fa poc la va renovar fins a la seva sisena temporada, s'apunta a la idea. .

» Text complet

Publicitat


Sindica els posts del blog