Arxius

Estas veient: 22 març 2012
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

El món de la televisió, ja ho sabem, és complicat. I sovint passa que hi ha projectes de sèrie que s'anuncien, fan que ens freguem les mans amb la perspectiva de veure'ls fer realitat, i després desapareixen del mapa com si en Ben Linus se'ls hagués endut a algun lloc remot amb la màquina de l'illa. Són els projectes perduts. I darrerament s'estan acumulant molts. Tot seguit, una selecció dels que tinc més ganes de tornar-ne a saber alguna cosa.

1. Year Zero. Antiquíssim projecte de sèrie d'HBO i BBC basat en l'àlbum homònim de Nine Inch Nails. El creador de "Carnivàle" havia d'escriure el guió i encarregar-se de la sèrie, la qual cosa encara multiplicava les seves possibilitats. Però Daniel Knauf es va desvincular del projecte l'any passat... al seu lloc es va contractar Jim Uhls, el guionista de "The Fight Club". Des d'aleshores, el projecte s'ha convertit en minisèrie, però ni tan sols té repartiment.

2. A Ribbon Of Dreams. Serà la nova sèrie de David Chase, el creador de "The Sopranos". Espero a que facis la reverència. Molt bé, seguim. El seu objectiu és explicar la història dels origens del cinema a partir de dos personatges que acabaran treballant per a D.W. Griffith. Aquest serà només un dels múltiples noms històrics que apareixeran en una sèrie que vol ser un homenatge al cinema i, específicament, al western, gènere que li va donar forma. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

I si ahir tots estàvem il·lusionats amb la nova preqüela de "Battlestar Galactica", avui Syfy ha fet miques les nostres esperances. El canal ha explicat que el tràiler de "Blood & Chrome" que ahir es va escampar per la xarxa (i que vau poder veure en aquest mateix blog) no s'hauria d'haver filtrat, ja que era de consum intern. I un cop retirat masivament de YouTube, ha volgut aclarir l'estat del projecte, deixant clar que en cap cas serà una sèrie per la televisió, com es deia ahir a la xarxa. Serà una websèrie que estarà precedida per un episodi de 90 minuts que es podrà veure a Syfy. "Blood & Chrome" seguirà a un jove William Adama (interpretat per l'actor Luke Pasqualino d'"SKins") durant la Primera Guerra Cylon i se situarà cronològicament abans de "Battlestar Galactica" i després de la seva primera preqüela, "Caprica". La intenció de Syfy és que sigui la websèrie més espectacular que s'hagi fet mai. .
Publicitat


Sindica els posts del blog