Arxius

Estas veient: 15 març 2012
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Mentres esperem la tercera temporada de "Luther", que segons les previsions de la BBC hauria d'arribar aquest estiu, l'actor Idris Elba ja té en marxa un nou projecte. L'ex "The Wire" serà el protagonista d'una minisèrie que es dirà "The Ascension" i que girarà al voltant de l'interès de l'ésser humà per l'astronomia, lligant una part de trama històrica ambientada a l'antic Egipte i una altra situada en el futur. Idris Elba interpretarà els dos papers principals, un astrònom del passat i un del futur, d'un projecte del que també n'és productor executiu i que encara no ha estat comprat per cap canal. Al ser una minisèrie, no suposarà cap impediment per la continuïtat de "Luther", que després de la seva tercera temporada (sense data) acabarà amb una pel·lícula al cinema. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Kiefer Sutherland va assegurar que el rodatge de la pel·lícula de "24" començaria a la primavera i que podríem veure-la al cinema abans d'acabar l'any. L'actor pensava en començar a treballar en la pel·lícula tan bon punt acabés el rodatge de "Touch", la seva nova sèrie, però no comptava amb una més que probable renovació per una segona temporada. A la FOX, en canvi, sí ho tenen present, i saben que el rodatge de la segona temporada de "Touch" hauria de començar a l'octubre, deixant només un marge de set mesos per començar i acabar el rodatge de la pel·lícula de "24". Per això l'estudi (que desenvolupa tots dos projectes) ha decidit aturar els plans per la pel·lícula indefinidament, ja que aquest marge de set mesos no es podrà ampliar mentres "Touch" segueixi en emissió. Ens quedem sense Jack Bauer a la gran pantalla, almenys a curt termini. La part positiva d'aquesta notícia és que s'ha desvetllat que la FOX ha concebut el salt de "24" al cinema com una trilogia (molt a l'estil Bourne). I per tant, quan s'hi posin, podrem gaudir de tres pel·lícules seguides.

Pel que fa a "Touch", aquí teniu la crítica que vaig fer de l'episodi pilot, que es va pre-estrenar fa uns mesos. L'estrena oficial està prevista pel 22 de març als Estats Units. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Males notícies pels seguidors de "Luck", entre els quals m'hi compto. L'HBO acaba de fer públic un comunicat en el que cancel·la provisionalment "Luck" de mutu acord amb els seus creadors, el guionista David Milch i el director Michael Mann. La mort d'un cavall al rodatge (el tercer durant la producció de la sèrie) havia portat el canal aquest matí a anunciar que totes les escenes amb cavalls quedarien suspeses fins que no es revisessin les normes de seguretat -tal i com han reclamat organitzacions de defensa dels animals, com ara la PETA- però asseguraven que el rodatge seguiria amb les escenes que no involucressin cavalls.

Unes hores més tard, l'HBO pren una decisió definitiva, que és aturar el rodatge en sec i cancel·lar la sèrie. És una decisió dràstica, perquè podrien haver reorientat la sèrie i deixar d'involucrar-hi cavalls, però ja no hauria estat el mateix i, a més, pel canal "Luck" havia estat una aposta de risc (gran pressupost, renovació ràpida) que no estava donant els resultats esperats, ni en termes d'audiència ni pel que fa a l'entusiasme de la crítica, que no era excessiu. Jo hi estava enganxat de mala manera, però tenint en compte tots els factors puc entendre la decisió. Bé, almenys, la primera temporada la podrem veure sencera.

El dubte queda amb la segona temporada, que ha quedat a mitges. Probablement no veurem ni un dels seus episodis. La decisió de l'HBO ens deixa sense una de les millors estrenes del 2012. Tot seguit, el fragment del comunicat on el canal argumenta la cancel·lació: .

» Text complet

Publicitat


Sindica els posts del blog