Arxius

Estas veient: 12 març 2012
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Ja esteu a punt per un dels episodis més brutals de "Misfits"? Aquesta nit (22.30h), la sèrie dels antiherois arriba al final de la seva tercera temporada al Canal 3XL, i ho fa buidant el carregador. Tot el que no t'esperes, passarà en un episodi que té la voluntat de tancar un cicle. Amb l'arribada d'en Rudy ha començat una nova etapa i per tant s'han de tancar les trames obertes de la trama anterior. Així, tindrem un total de tres retorns en un sol episodi: tres personatges de temporades anteriors que ja són morts però que no poden descansar eternament si no solucionen els seus assumptes pendents amb els "Misfits". I també veurem com en Simon s'enfronta finalment el seu destí. Amb aquest episodi es tancarà la temporada més passada de voltes de la sèrie, amb moments antològics com el dels zombies o l'aparició d'Adolf Hitler, i es donarà pas una nova etapa que arrencarà a la quarta temporada. Amb en Rudy al capdavant i molts canvis que ja ha promès el guionista Howard Overman.

Per cert, que des del 3XL han iniciat un concurs per celebrar l'èxit de "Misfits" en el que hi ha en joc les dues primeres temporades de la sèrie en Blu-Ray! Hi podeu participar aquí. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

És un clàssic en majúscules de la història del cinema, i ara farà el salt al món de les sèries. Es tracta d'un projecte que rep el nom de "Bates Motel" i que ja ha obtingut el vist-i-plau del canal A&E, que n'ha encarregat sis episodis amb opció de comprar la resta de la temporada. La sèrie explicarà la juventut d'en Norman Bates i com la seva mare va tornar-lo boig, convertint-lo en un psicòpata. Funcionarà, per tant, com a precuela de "Psicosis", però la base del guió no serà el film d'Alfred Hitchcock, si no que farà servir les dues novel·les escrites per Robert Bloch. La nova sèrie té al darrere en Carlton Cuse, ex showrunner de "Lost", que ja ha començat la recerca de l'actor que serà el Norman Bates televisiu. Al cinema, el psicòpata va ser interpretat per Anthony Perkins i, posteriorment, per Vince Vaughn (a la versió de Gus Van Sant). És el segon projecte amb assassí cinematogràfic que s'aprova per la propera temporada, ja que també s'està preparant una sèrie sobre Hannibal Lecter. Veurem si algun dels dos pot amb en Dexter, l'assassí per excel·lència de la televisió. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre


Qui va matar la Rosie Larsen? El dia 1 d'abril sabrem la resposta a aquesta pregunta: "The Killing" torna als Estats Units amb una segona temporada que estarà dividida en dues parts. A la primera, es resoldrà la trama iniciada a la primera temporada, inclòs el brutal cliffhanger amb el que ens va deixar el darrer episodi i que encara provoca que em desperti a mitjanit donant-li voltes a aquella derrapada de quatre minuts que m'ha quedat gravada a les retines. A la segona s'iniciarà un nou cas que suposarà nous reptes per la detectiu Sarah Linden i que inclourà una trama política molt interessant. Si la sèrie nord-americana segueix el mateix recorregut que la original danesa, la molt recomanable "Forbrydelsen", encara tindrem una tercera temporada amb la que es tancarà la sèrie europea amb més èxit de la història.

.
Publicitat


Sindica els posts del blog