Arxius

Estas veient: març 2012
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Atenció, aquest post conté spoilers: no el llegeixis si no has vist l'1x13 de "Alcatraz"!

He defensat "Alcatraz" des del primer dia, i ho seguiré fent perquè em sembla una proposta per l'entreteniment molt potent que aconsegueix exactament el que vol: ser una sèrie per veure mentres et cruspeixes un bol de crispetes. I això, que sembla tan simple, no és tan fàcil de fer a la televisió. La primera temporada ha combinat l'estructura del pres de la setmana amb un arc argumental a llarg termini, que són els misteris desenvolupats a través de flashbacks. I sabent que aquesta era la intenció, sabent que no volia ser una nova "Lost", ha estat una sèrie molt disfrutable. Efectista, ràpida i artificial, "Alcatraz" és un blockbuster televisiu, i no se la pot analitzar amb el mateix criteri que "Mad Men" (en termes de realisme, complexitat dels personatges, diàlegs elaborats). Ara, sí que se la pot analitzar en termes d'espectacle. I en aquest sentit, l'episodi final ha estat un bluff perquè com a sèrie que aposta clarament per l'entreteniment sense complexos, havia d'acabar amb un cop de puny directe a la cara de l'espectador, clavar un cliffhanger que el deixés K.O. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

El nostre estimat Ari Gold ja té projecte post-"Entourage". L'actor Jeremy Piven acaba de confirmar el seu fitxatge per la sèrie britànica "Mr. Selfridge", del canal ITV (el mateix de "Downton Abbey"). L'actor interpretarà un home de negocis sense escrúpols que al 1909 es va marcar l'objectiu de convertir el fet de comprar en una experiència tan plaent com el sexe per atraure a la seva botiga les dones de classe alta. Serà el primer paper protagonista de l'actor des que va deixar de ser l'Ari Gold, paper que el va fer guanyar tres Emmys i un Globus d'Or. Esperem que el nou projecte no impedeixi que es faci realitat la pel·lícula d'"Entourage", en el que el seu personatge ha de tenir, tal i com va acabar la sèrie, un paper fonamental. .
Categoria: La Bèstia
Escrit per: Toni de la Torre

La gran aposta de TV3 en matèria de ficció ja té data d'estrena. El proper 12 d'abril, just després del "Polònia" (23.10h) s'estrena "La Bèstia". Va ser la ficció en què Patrick Swayze va estar treballant fins als límits de la seva salut. Fins i tot quan el càncer de pàncrees estava en el seu estat més avançat, l'actor va voler seguir posant-se davant la càmera per interpretar el personatge de Charles Barker, un veterà de l'FBI que fa servir mètodes poc ortodoxos.

L'estat de salut de l'actor va jugar un paper important en la interpretació d'un personatge que treballa saltant-se tots els límits. "La Bèstia" se centra en la relació amb un jove policia novell, l'Ellis Dove, al qual en Charles Barker intenta explicar-li les claus del seu ofici. El que en Barker no sap és que en realitat a l'Ellis li han assignat una missió secreta, que és la de fer un informe sobre els mètodes del policia veterà, al qual volen apartar del cos sigui com sigui.

Durant tretze episodis "La Bèstia" mostra la cara més sòrdida de la ciutat de Chicago al mateix temps que seguim l'evolució de la relació entre els dos policies. La sèrie es planteja com un thriller que combina escenes d’acció i nihilisme. Malauradament, "La Bèstia" no va poder renovar per una segona temporada a causa de l'estat de salut de Swayze, que va morir el 14 de setembre de 2009 deixant-nos un personatge que transmetia l'estat anímic de l'actor. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Atenció, aquest post conté spoilers: no el llegeixis si no has vist el 5x01 de "Mad Men"!

Ha estat com omplir-se un got de whisky amb gel després de mesos d'abstinència. El vell plaer tan conegut però tan oblidat obrint forats a la teva memòria, com un passat al que trobaves a faltar. Tancant els ulls i retrobant-me amb el més intens dels plaers, he posat el "Kind Of Blue" de Miles David al acabar l'episodi. I m'he estirat al sofà. Per allargar d'alguna manera l'elegància, la cadència i la perfecció en el meu esperit. "Mad Men" ha tornat sent, en essència, la mateixa de sempre. Però també donant símptomes d'apropar-se al final del seu propi món. La dels publicistes no deixa de ser una sèrie nostàlgica d'una època i d'un temps el final dels quals sembla que està arribant. Al capdavall, en Don Draper ha arribat als 40. .

» Text complet

Categoria: Sherlock
Escrit per: Toni de la Torre

Abril serà el mes de Sherlock! El detectiu que interpreta Benedict Cumberbatch torna per fi al Canal 3XL, i ho farà durant el proper mes vinent. Així m'ho han confirmat des del canal, que emetrà la segona temporada que es va estrenar a principis d'any al Regne Unit amb crítiques carregades d'elogis. Seran tres episodis nous, novament inspirats en el text literari d'Arthur Conan Doyle: 'La Scandal in Belgravia', 'The Hounds of Baskerville' i 'The Reichenbach Fall'. I sí, tornaran a fer-se curts, però la disponibilitat de Moffat i Gatiss no dona per més. Els dos guionistes de "Sherlock" també són al darrere de l'actual etapa de "Dr. Who" i, de fet, la sèrie del detectiu va néixer com un entreteniment, un projecte en paral·lel i de curta durada que s'ha vist ampliat per l'excel·lent rebuda que ha tingut per part de l'audiència. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
L'HBO acaba de publicar el vídeo definitiu de "Game Of Thrones". 22 minuts d'èpica per posar-te a punt de cara a l'inminent retorn de la sèrie, l'1 d'abril, que inclouen un resum de la primera temporada i la presentació dels personatges claus de la segona:

.
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

El món de la televisió, ja ho sabem, és complicat. I sovint passa que hi ha projectes de sèrie que s'anuncien, fan que ens freguem les mans amb la perspectiva de veure'ls fer realitat, i després desapareixen del mapa com si en Ben Linus se'ls hagués endut a algun lloc remot amb la màquina de l'illa. Són els projectes perduts. I darrerament s'estan acumulant molts. Tot seguit, una selecció dels que tinc més ganes de tornar-ne a saber alguna cosa.

1. Year Zero. Antiquíssim projecte de sèrie d'HBO i BBC basat en l'àlbum homònim de Nine Inch Nails. El creador de "Carnivàle" havia d'escriure el guió i encarregar-se de la sèrie, la qual cosa encara multiplicava les seves possibilitats. Però Daniel Knauf es va desvincular del projecte l'any passat... al seu lloc es va contractar Jim Uhls, el guionista de "The Fight Club". Des d'aleshores, el projecte s'ha convertit en minisèrie, però ni tan sols té repartiment.

2. A Ribbon Of Dreams. Serà la nova sèrie de David Chase, el creador de "The Sopranos". Espero a que facis la reverència. Molt bé, seguim. El seu objectiu és explicar la història dels origens del cinema a partir de dos personatges que acabaran treballant per a D.W. Griffith. Aquest serà només un dels múltiples noms històrics que apareixeran en una sèrie que vol ser un homenatge al cinema i, específicament, al western, gènere que li va donar forma. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

I si ahir tots estàvem il·lusionats amb la nova preqüela de "Battlestar Galactica", avui Syfy ha fet miques les nostres esperances. El canal ha explicat que el tràiler de "Blood & Chrome" que ahir es va escampar per la xarxa (i que vau poder veure en aquest mateix blog) no s'hauria d'haver filtrat, ja que era de consum intern. I un cop retirat masivament de YouTube, ha volgut aclarir l'estat del projecte, deixant clar que en cap cas serà una sèrie per la televisió, com es deia ahir a la xarxa. Serà una websèrie que estarà precedida per un episodi de 90 minuts que es podrà veure a Syfy. "Blood & Chrome" seguirà a un jove William Adama (interpretat per l'actor Luke Pasqualino d'"SKins") durant la Primera Guerra Cylon i se situarà cronològicament abans de "Battlestar Galactica" i després de la seva primera preqüela, "Caprica". La intenció de Syfy és que sigui la websèrie més espectacular que s'hagi fet mai. .
Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

Aquí la teniu, fotografiada aquest matí a Londres en el moment en el que s'ha anunciat que Jenna-Luise Coleman interpretarà el paper de la companya d'aventures del Senyor del Temps a la propera temporada de "Doctor Who". Steven Moffat ha acompanyat l'actriu per anunciar el fitxatge i ha desvetllat que la trobada entre tots dos serà molt poc convencional ("inclús per als estandards del doctor", ha dit) i que el nou personatge serà l'únic que estarà a l'alçada de la velocitat verbal del protagonista de la sèrie. L'actriu, poc coneguda, ha participat recentment a "Titanic", la tv-movie que Julian Fellowes estrenarà el mes vinent. Arriba a "Doctor Who" per substituir l'estimada Karen Gillan, que marxarà a la propera temporada. .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Aposta forta d'Starz per "Magic City". El canal ha renovat per una segona temporada la seva nova sèrie abans d'estrenar-la. El gest, que denota una gran confiança en el producte, dóna empenta a una estrena que fins ara havia passat força desapercebuda. La sèrie està ambientada en un hotel de Florida a finals dels anys 50 i se centra en la figura de l'amo de l'hotel (Jeffrey Dean Morgan) i la seva relació amb la mafia i els seus contactes a Cuba, on en Fidel Castro porta a terme la seva revolució. Els seus responsables volen que sigui la Casablanca moderna. A mi em fa pensar en una barreja entre "Mad Men" i "Boardwalk Empire", però dubto que li arribi a la sola de la sabata a cap de les dues. De totes maneres, confiem en Starz. L'última vegada que va renovar a l'avançada una sèrie, va ser en el cas de la magistral "Boss", i això em fa pensar que saben el que fan. "Magic City" es pre-estrenarà el 31 de març amb tres episodis per escalfar motors per l'estrena definitiva, el 6 d'abril.

Teniu el tràiler tot seguit: .

» Text complet

Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

Va desaparèixer sense deixar ni rastre, però aquesta nit (22.20h) el capità Jack Harkness torna al Canal 3XL. Serà a la segona temporada de "Torchwood", d'estrena avui, on podrem veure el seu inesperat retorn. El personatge serà més que mai l'eix central dels nous episodis, en els que sabrem més coses d'ell i del seu passat. Descobrirem què ha fet tot el temps que ha passat desaparegut (detall que, si sou també seguidors de "Dr. Who", ja sabreu) i també coneixerem un dels seus antics socis... i amants, el capità John Hart (interpretat per James Marsters, l'Spike de "Buffy", estrella convidada d'aquest inici de temporada). "Torchwood" seguirà sent fidel al to fosc i capacitat per sorprendre l'espectador que ja van caracteritzar la primera temporada. Per escalfar motors per aquesta nit, podeu veure aquest vídeo.

La segona temporada de "Torchwood" s'emetrà cada dilluns, amb reemissions tots els diumenge a les 00.45h i amb episodis online al web del Canal 3XL. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Mentres esperem la tercera temporada de "Luther", que segons les previsions de la BBC hauria d'arribar aquest estiu, l'actor Idris Elba ja té en marxa un nou projecte. L'ex "The Wire" serà el protagonista d'una minisèrie que es dirà "The Ascension" i que girarà al voltant de l'interès de l'ésser humà per l'astronomia, lligant una part de trama històrica ambientada a l'antic Egipte i una altra situada en el futur. Idris Elba interpretarà els dos papers principals, un astrònom del passat i un del futur, d'un projecte del que també n'és productor executiu i que encara no ha estat comprat per cap canal. Al ser una minisèrie, no suposarà cap impediment per la continuïtat de "Luther", que després de la seva tercera temporada (sense data) acabarà amb una pel·lícula al cinema. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Kiefer Sutherland va assegurar que el rodatge de la pel·lícula de "24" començaria a la primavera i que podríem veure-la al cinema abans d'acabar l'any. L'actor pensava en començar a treballar en la pel·lícula tan bon punt acabés el rodatge de "Touch", la seva nova sèrie, però no comptava amb una més que probable renovació per una segona temporada. A la FOX, en canvi, sí ho tenen present, i saben que el rodatge de la segona temporada de "Touch" hauria de començar a l'octubre, deixant només un marge de set mesos per començar i acabar el rodatge de la pel·lícula de "24". Per això l'estudi (que desenvolupa tots dos projectes) ha decidit aturar els plans per la pel·lícula indefinidament, ja que aquest marge de set mesos no es podrà ampliar mentres "Touch" segueixi en emissió. Ens quedem sense Jack Bauer a la gran pantalla, almenys a curt termini. La part positiva d'aquesta notícia és que s'ha desvetllat que la FOX ha concebut el salt de "24" al cinema com una trilogia (molt a l'estil Bourne). I per tant, quan s'hi posin, podrem gaudir de tres pel·lícules seguides.

Pel que fa a "Touch", aquí teniu la crítica que vaig fer de l'episodi pilot, que es va pre-estrenar fa uns mesos. L'estrena oficial està prevista pel 22 de març als Estats Units. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Males notícies pels seguidors de "Luck", entre els quals m'hi compto. L'HBO acaba de fer públic un comunicat en el que cancel·la provisionalment "Luck" de mutu acord amb els seus creadors, el guionista David Milch i el director Michael Mann. La mort d'un cavall al rodatge (el tercer durant la producció de la sèrie) havia portat el canal aquest matí a anunciar que totes les escenes amb cavalls quedarien suspeses fins que no es revisessin les normes de seguretat -tal i com han reclamat organitzacions de defensa dels animals, com ara la PETA- però asseguraven que el rodatge seguiria amb les escenes que no involucressin cavalls.

Unes hores més tard, l'HBO pren una decisió definitiva, que és aturar el rodatge en sec i cancel·lar la sèrie. És una decisió dràstica, perquè podrien haver reorientat la sèrie i deixar d'involucrar-hi cavalls, però ja no hauria estat el mateix i, a més, pel canal "Luck" havia estat una aposta de risc (gran pressupost, renovació ràpida) que no estava donant els resultats esperats, ni en termes d'audiència ni pel que fa a l'entusiasme de la crítica, que no era excessiu. Jo hi estava enganxat de mala manera, però tenint en compte tots els factors puc entendre la decisió. Bé, almenys, la primera temporada la podrem veure sencera.

El dubte queda amb la segona temporada, que ha quedat a mitges. Probablement no veurem ni un dels seus episodis. La decisió de l'HBO ens deixa sense una de les millors estrenes del 2012. Tot seguit, el fragment del comunicat on el canal argumenta la cancel·lació: .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Respiro tranquil al llegir que la CBS ha decidit renovar "The Good Wife". A poc a poc, però amb pas ferm, la sèrie que protagonitza Julianna Margulies s'ha convertit en una de les meves preferides. Poques sèries hi ha ara mateix a la televisió que estiguin tan ben escrites com aquesta i, sobretot, tan ben estructurades. Aconsegueix portar simultàniament la trama emocional de la protagonista, una trama política, una trama empresarial i el cas de la setmana que caracteritza qualsevol sèrie judicial. I a més, ho fa mantenint el nivell alt en tots els casos, creuant arcs quan és necessari i amb interpretacions excel·lents (no em posaré a fer una llista d'actors perquè tot el repartiment és excepcional). Des de "House" que no gaudia tant amb una sèrie d'episodis auto-conclusius, o sigui que aplaudeixo amb ganes la renovació per una quarta temporada, d'altra banda merescuda tenint en compte les audiències.

Però no és l'única sèrie que ha renovat la CBS. Teniu la llista sencera tot seguit: .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

L'èxit mundial de "Game Of Thrones" està multiplicant els projectes de sèries fantàstico-medievals. L'últim té com a protagonista en William Wallace, l'escocès que es va revoltar contra l'ocupació anglesa personificada pel rei Eduard I a finals del segle XIII. Una història que coneixem prou bé gràcies a "Bravehart", la pel·lícula en la que Mel Gibson va interpretar aquest personatge i que va batre récords de taquilla (servidor hi va contribuir anant a veure-la tres vegades) i guanyant 5 premis Oscar el 1995. La sèrie explicarà la història de nou des del principi i serà presentada el mes vinent en el context del MIPTV, on molt probablement sigui comprada per algun canal. Aquest projecte s'afegeix a d'altres similars, com la sèrie que History Channel està preparant sobre els vikings (amb Michael Hirst, creador de "The Tudors" i "Camelot") i el que la BBC té en marxa sobre la Guerra de les Roses.

Us deixo amb un moment llegendari de "Braveheart": .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Les sèries sedueixen a tothom, fins i tot a un cineasta de prestigi com David Cronenberg. Tota la vida fent pel·lícules (les últimes, "Un método peligroso", "Promesas del este" i "Una historia de violència") i ara finalment ha cedit a la temptació de dirigir una sèrie. Es dirà "Knifeman" i adaptarà la història d'un cirurgià del segle XVIII que, gràcies als seus mètodes poc ortodoxos, va fer grans avenços en la seva professió. Tenint en David Cronenberg al darrere i en Sam Raimi com a productor executiu, ja us podeu imaginar que la sèrie no ens estalviarà detalls de vísceres i esquitxades de sang. El personatge va abandonar la concepció medieval de l'anatomia humana apropant-se a una concepció més propera a la ciència moderna, però per fer-ho va haver d'experimentar de valent, cosa que el va portar a comprar cadàvers i, quan era necessari fer-ho amb algú viu, experimentar amb el propi cos. Me la imagino com una mena de "Nip/Tuck" d'època, absolutament macabre i retorçada, més a prop del gènere del terror que del drama mèdic. Tot això, però, són conjectures basades en la novel·la. Perquè podria ser que el guió agafés només la base de la història, però que estigués ambientada a l'actualitat. Per ara només sabem que el projecte està en marxa, en mans de la productora Media Rights Capital. Només falta trobar un canal que en compri els drets. .
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Ja esteu a punt per un dels episodis més brutals de "Misfits"? Aquesta nit (22.30h), la sèrie dels antiherois arriba al final de la seva tercera temporada al Canal 3XL, i ho fa buidant el carregador. Tot el que no t'esperes, passarà en un episodi que té la voluntat de tancar un cicle. Amb l'arribada d'en Rudy ha començat una nova etapa i per tant s'han de tancar les trames obertes de la trama anterior. Així, tindrem un total de tres retorns en un sol episodi: tres personatges de temporades anteriors que ja són morts però que no poden descansar eternament si no solucionen els seus assumptes pendents amb els "Misfits". I també veurem com en Simon s'enfronta finalment el seu destí. Amb aquest episodi es tancarà la temporada més passada de voltes de la sèrie, amb moments antològics com el dels zombies o l'aparició d'Adolf Hitler, i es donarà pas una nova etapa que arrencarà a la quarta temporada. Amb en Rudy al capdavant i molts canvis que ja ha promès el guionista Howard Overman.

Per cert, que des del 3XL han iniciat un concurs per celebrar l'èxit de "Misfits" en el que hi ha en joc les dues primeres temporades de la sèrie en Blu-Ray! Hi podeu participar aquí. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

És un clàssic en majúscules de la història del cinema, i ara farà el salt al món de les sèries. Es tracta d'un projecte que rep el nom de "Bates Motel" i que ja ha obtingut el vist-i-plau del canal A&E, que n'ha encarregat sis episodis amb opció de comprar la resta de la temporada. La sèrie explicarà la juventut d'en Norman Bates i com la seva mare va tornar-lo boig, convertint-lo en un psicòpata. Funcionarà, per tant, com a precuela de "Psicosis", però la base del guió no serà el film d'Alfred Hitchcock, si no que farà servir les dues novel·les escrites per Robert Bloch. La nova sèrie té al darrere en Carlton Cuse, ex showrunner de "Lost", que ja ha començat la recerca de l'actor que serà el Norman Bates televisiu. Al cinema, el psicòpata va ser interpretat per Anthony Perkins i, posteriorment, per Vince Vaughn (a la versió de Gus Van Sant). És el segon projecte amb assassí cinematogràfic que s'aprova per la propera temporada, ja que també s'està preparant una sèrie sobre Hannibal Lecter. Veurem si algun dels dos pot amb en Dexter, l'assassí per excel·lència de la televisió. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre


Qui va matar la Rosie Larsen? El dia 1 d'abril sabrem la resposta a aquesta pregunta: "The Killing" torna als Estats Units amb una segona temporada que estarà dividida en dues parts. A la primera, es resoldrà la trama iniciada a la primera temporada, inclòs el brutal cliffhanger amb el que ens va deixar el darrer episodi i que encara provoca que em desperti a mitjanit donant-li voltes a aquella derrapada de quatre minuts que m'ha quedat gravada a les retines. A la segona s'iniciarà un nou cas que suposarà nous reptes per la detectiu Sarah Linden i que inclourà una trama política molt interessant. Si la sèrie nord-americana segueix el mateix recorregut que la original danesa, la molt recomanable "Forbrydelsen", encara tindrem una tercera temporada amb la que es tancarà la sèrie europea amb més èxit de la història.

.
Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

El 19 de març tindrem més Jack Harkness. El Canal 3XL estrenarà la segona temporada de "Torchwood", que arrenca amb el retorn del capità. Al darrer episodi de la primera tempora, en Jack havia tornat a la TARDIS. Això ens porta cronològicament a l'episodi 3x11 de "Doctor Who", on el personatge apareix, retrobant-se amb el Senyor del Temps (versió David Tennant). Es queda durant dos episodis més, el 3x12 i 3x13, per després tornar a la seva sèrie, "Torchwood", i iniciar la segona temporada. El seu retorn serà espectacular, entrant a sac en una situació amb hostatges, molt al seu estil. Aquest cop, però, haurà de donar explicacions al seu equip, ja que va marxar sense dir res. A la segona temporada de la sèrie s'aprofundirà més en el passat del personatge i també en la seva sexualitat. Ja en el primer episodi coneixerem el capità John Hart, ex company, a nivell professional i a nivell personal, del capità (i que estarà interpretat per James Marsters, l'Spike de "Buffy").

La nova temporada de "Torchwood" es podrà seguir cada dilluns a les 22.20h, amb reemissions els diumenge a les 00.45h i també al web del canal 3XL. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

"Sons Of Anarchy" podria tenir un spin-off en forma de preqüela. Ho ha explicat el mateix Kurt Sutter, tot aclarint que es tracta d'un projecte en estat molt embrionari. El creador de la sèrie dels motards ha confessat que li agradaria explicar la història dels fundadors de SAMCRO, els First 9, entrant en profunditat en els origens del club, una trama que forma part del teló de fons vital de la sèrie. Coneixeríem a fons la història d'en John Teller i també com va conèixer en Clay i en Piney, que són alguns dels membres dels first nine que ja han aparegut a la sèrie i així desenvoluparia una història que a "Sons Of Anarchy" s'ha explicat en petites dosis. "Ho veig com una sèrie diferent", ha explicat en Kurt Sutter, "seria una sèrie més política i social on tindria molta importància tot el que passava als anys 60, inclòs el Vietnam". El projecte de preqüel·la no és res més que això, un projecte. De moment, la proposta és sobre la taula d'FX Networks. Veurem si el canal, que està tan content amb "Sons Of Anarchy" que fa poc la va renovar fins a la seva sisena temporada, s'apunta a la idea. .

» Text complet

Categoria: Skins
Escrit per: Toni de la Torre

"Skins" tindrà una setena temporada, i serà la última. Així ho han anunciat avui des de E4, on han assegurat que el final ja està escrit i que la sèrie es prepara per acomiadar-se amb un darrer episodi que barrejarà tot tipus d'emocions. Entre les sorpreses que ens preparen, ja se n'ha desvetllat una, que és el retorn de molts dels personatges de la primera generació de la sèrie, i també de la segona (que és la que s'està emetent actualment al Canal 3XL), que s'uniran als de la tercera en un final que vol tancar la sèrie en forma de celebració per acomiadar com cal una ficció que ha estat icònica al Regne Unit i que ha marcat els passos d'altres com "The Inbetweeners" o "Misfits". L'última temporada s'emetrà allà al 2013 i constarà de tres episodis especials de dues hores cadascún.

Quin personatge creus que és imprescindible que torni a l'episodi final? .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Estic gaudint com un boig (tot i que en comptagotes, perquè els subtítols triguen una eternitat a sortir i són necessaris a menys que dominis el noruec) d'aquesta petita joia anomenada "Lilyhammer". És la primera sèrie de producció pròpia de Netflix, i ja dic ara que el servei de vídeo per demanda va per molt bon camí. Ha donat a la llum una comèdia diferent a tota la resta, caracteritzada per un fi humor negre i ambientada ben lluny del tòpic escenari de Nova York: en un poble de la gèlida Noruega respirar implica la congelació inmediata de tots els dits dels peus. I a més ho ha fet amb un protagonista d'excepció, l'Steven Van Zandt, que a més de ser el guitarrista de la banda de Bruce Springsteen, els més televisius el recordareu per ser en Silvio Dante a "The Sopranos". I qui no estima en Silvio Dante? .

» Text complet

Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

S'esperava que els dinosaures d'Steven Spielberg es cruspissin l'audiència a queixalades, però al final s'han quedat amb la boca oberta ensenyant les genives. La FOX els envia cap a casa a prendre sopetes i cancel·la "Terra Nova", que no tindrà segona temporada. Durant la seva primera etapa, el Jurassic Park televisiu ha acumulat ferotges crítiques (entre les quals, la meva), principalment pel to familiar de les trames que lastrava el que podria haver estat una sèrie força interessant, i també per uns efectes especials que es veuen més prehistòrics que els mateixos dinosaures. Malgrat tot, "Terra Nova" ha obtingut una mitjana de 10 milions d'espectadors. Molt meritòria, però insuficient per la FOX, i més tenint en compte els costos de producció de la sèrie, 4 milions per episodi. Tot i que s'especula que la sèrie podria ser comprada per un altre canal, de moment podem donar "Terra Nova" per extingida. .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre
El fred de l'hivern ja es nota a tot arreu, també a Springfield. Homer, Bart, Marge i companyia han homenatjat la sèrie de l'HBO a en un opening que combina la clàssica seqüència de "The Simpsons" amb l'estètica "Game Of Thrones". El podeu veure aquí:


Aprofito per recordar-vos que la primera temporada de "Game Of Thrones" surt a la venda en Blu-Ray i DVD demà en dues edicions: la Stark i la Targaryen! .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Deien que només Jessica Lange repetiria a "American Horror Story", però no és cert. Zachary Quinto també tornarà a la segona temporada de la terrorífica sèrie d'FX, i aquest cop ho farà amb un paper de protagonista. A la primera temporada, recordem, interpretava en Chad. Als nous episodis, tindrà un personatge diferent, cosa que també podria ser el cas de Jessica Lange. I es que quan Ryan Murphy va dir que vol que "American Horror Story" sigui una sèrie cíclica, ho deia seriosament: encara que repeteixin alguns actors, la història que explicarà i els personatges protagonistes seran completament nou. Aquest serà el primer paper com a protagonista a la televisió de Zachary Quinto després del final d'"Herois", un camí que també estan intentant seguir molts dels seus ex companys. Ja us vaig explicar que Milo Ventimiglia serà un dels protagonistes de "L.A. Noir", i aquests dies també s'ha confirmat que Hayden Pannetiere i Ali Larter preparen pilots que es podrien convertir en sèrie. La primera en una ficció musical que es dirà "Nashville" i la segona en una sèrie d'espies titulada "The Asset".

Actualització: A més de Zachary Quinto i Jessica Lange, s'ha confirmat que també seguiran Evan Peters (Tate), Lily Rabe (Nora) i Sarah Paulson (la mèdium). .
Categoria: General
Escrit per: Toni de la Torre

Un accident de cotxe divideix la vida d'un agent de policia en dues realitats: en una ell i la seva dona sobreviuen a l'accident, però el seu fill no. A l'altre, és el seu fill qui ha sobreviscut amb ell, però la seva dona no. Aquest és el punt de partida de "Awake", sèrie que la NBC estrena oficialment aquesta nit, tot i que el pilot es va pre-estrenar online fa unes setmanes. La seva trama alterna les dues realitats, ja que el nostre protagonista va de l'una a l'altra cada vegada que s'adorm. És ficar-se al llit amb la seva dona i despertar a l'altra realitat, on qui està viu és el fill. El gran problema del personatge és que no sap quina de les dues realitats és veritable i, per tant, és incapaç de deixar de mantenir dues realitats alhora. .

» Text complet

Publicitat


Sindica els posts del blog