Resultats de la cerca


Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
Per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, l’Associació Ment i Salut La Muralla de Tarragona organitza una setmana d’actes que inclourà la projecció del documental de “Sense ficció” “Balls robats”, el 8 d’octubre a les 19.00 a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Tarragona. Després de la projecció hi haurà un col•loqui amb la directora, Montse Besses.

null

Balls Robats”, estrenat a “Sense ficció” el 5 d’octubre del 2011, dóna la paraula a les persones que han d’afrontar un problema de salut mental i deixa que parlin amb veu pròpia i que expliquin com senten i com viuen l’itinerari gairebé universal pel qual passa una persona que ha de conviure amb una problèmàtica d’aquest tipus, sigui quina sigui la patologia.

28/09/2011: "Balls robats"

Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
EMISSIÓ: dimecres 5 d'octubre

null


Poques vegades es dóna la paraula a les persones que han d’afrontar un problema de salut mental. "Sense ficció" ho fa en el documental “Balls robats”: deixar que parlin amb veu pròpia i que ens expliquin com senten i com viuen l’itinerari gairebé universal pel qual passa una persona que ha de conviure amb una problèmàtica d’aquest tipus, sigui quina sigui la patologia.El desemparament quan arriben els primers símptomes, el no comprendre què està passant, el diagnòstic, la medicació, la relació amb el metge, l’impacte de l’hospitalització psiquiàtrica, l’estigma social... són alguns dels aspectes que els protagonistes de “Balls robats” aborden amb valentia i sinceritat poc habituals.

"Balls robats". Dimecres a la nit per TV3.

» Veure més

Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
A continuació posem a la vostra disposició material que no ha entrat en el muntatge final del documental però que pensem té també un gran interès:

Per fer “Balls robats”, vam conèixer també altres persones, altres històries.
La Sílvia, l’Antonio, el David, el José Manuel i el Roberto eren un grup unit amb un objectiu important: tirar endavant una plataforma d’usuaris dels serveis de salut mental per convertir-la en una associació autònoma. El camí s’ha fet més llarg i difícil del que s’esperava. El projecte s’ha hagut d’aturar per reprendre, més endavant, una altra ruta.
Aquí reflectim una part del seu trajecte.


» Veure més

Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
Durant tot aquest estiu podeu seguir tenint una finestra oberta al món del documental amb el "Sense ficció". A TV3 i el 33 reemetrem una selecció d'alguns dels documentals que hem estrenat aquesta temporada. A continuació us oferim el llistat dels documentals, el dia d'emissió i el canal per on s'emetran.

null

TV3, els dimarts a la mitjanit

24 de juliol Què mengem
31 de juliol El cine de Paco
7 d'agost El futur era de tots
14 d'agost Això no funciona, o potser sí?
21 d'agost Avis contra la crisi
28 d'agost Històries de la Model
4 de setembre Torneu-me el fill!

null

33, els dissabtes sobre les 21.45

14 de juliol Generació D
21 de juliol María i jo
28 de juliol El Bulli, l'últim vals
4 d'agost Trasplantant la vida
11 d'agost Voluntaris
18 d'agost Al final de l'escapada
25 d'agost Man on wire (Un home sobre d'un cable)
1 de setembre The cove
8 de setembre El llegat de Sísif. Què passa amb la cultura de l'esforç?
15 de setembre El meu nom és Druillet
22 de setembre Balls robats

El "Sense ficció" tornarà al setembre amb una nova temporada plena d'estrenes.