El documental "Las cloacas de Interior", emès dins el programa "Sense ficció" de TV3, amplia els drets d'emissió digital a tot el món, que al principi estaven restringits a Catalunya. El dia de l’estrena va obtenir un resultat històric d'audiència, amb una mitjana de 766.000 espectadors i una quota del 30,1%.

“Las cloacas de Interior”, una producció de Mediapro dirigida per Jaume Roures, és el resultat de nou mesos de feina d’investigació i anàlisi, que acaben destapant per primera vegada les maniobres ocultes del Ministeri de l’Interior.

"Las cloacas de Interior" ja es pot veure per internet des de qualsevol indret. Els drets d'emissió digital s'han ampliat a tot el món, i així queden resoltes les dificultats per veure el documental que, d'entrada, estaven restringits a Catalunya. La política de negociació de drets digitals de TV3 intenta garantir la màxima difusió dels continguts i, sempre que es pot, els vídeos estan disponibles per a tot el món.

El documental "Las cloacas de Interior", que es va emetre el dimarts 18 de juliol dins del programa "Sense ficció" de TV3, va ser líder indiscutible d'audiència dimarts. En total, 1.248.000 persones van veure el programa en algun moment de la seva emissió, que va arribar als 766.000 espectadors de mitjana i a un 30,1% de quota de pantalla. Els espectadors que no el van poder veure aleshores, van tenir una nova oportunitat per recuperar aquesta producció de Mediapro, dirigida per Jaume Roures, dissabte passat. Llavors va aconseguir 232.000 espectadors i un 12,8 de quota de pantalla.Més informació sobre el documental “Las cloacas de Interior”.