El documental i el llibre “El internats de la por”, dirigit i escrit per Montse Armengou i Ricard Belis, són protagonistes de diversos actes en la setmana prèvia a Sant Jordi, en què es presenta com una de les principals novetats editorials de la Diada. Una conferència, una presentació del llibre i una projecció, en només tres dies.

El dimecres 13 d’abril té lloc una conferència amb el mateix títol del documental a l’auditori del Centre Cívic Paco Cano de Viladecavalls. L’acte, organitzat pel Grup de Dones de Can Trias, començarà a les 17.00 i comptarà amb la presència de Montse Armengou.

El divendres 15 d’abril es presenta el llibre “Els internats de la por” a la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic. L’acte tindrà lloc a les 20.00 i comptarà amb la presència dels seus autors.El mateix dia 15 a la mateixa hora el documental es projecta a la Casa de Cultura de Sartaguda (Navarra), en el marc de la programació d’actes de la Setmana de la República, organitzada per l'Associació "Pueblo de las Viudas".