No tot el material rodat entra, finalment, en la versió televisiva del documental. Aquí es poden visionar fragments d’entrevistes i algunes seqüències que complementen i aprofundeixen en el tema del malbaratament alimentari.Mònica Vargas, coautora de l'informe i el documental “La ruta del tomàquet”, membre de l'Observatori del Deute en la Globalització.
Paco Muñoz, tècnic de l'Oficina de Medi Ambient de la UAB.
Eduard Sala, director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac.
Josep Tejedo, director general de Mercabarna.
Gustavo Duch, coordinador de la revista “Sobirania Alimentària”.
Josep M. Tost , director de l'aAgència de Residus de Catalunya.
Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona.
Ada Parellada, restauradora.
Josep Garcia, cap de Mercats de Mercabarna.
L’Arboretum del Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquest és pràcticament l’únic lloc on es poden trobar encara varietats de fruita que ja han desaparegut del mercat. El pagès Josep Pascual i l’enginyera agrònoma Núria Cuch ens parlen d’unes varietats que eren ben populars fa uns anys però que ara ens resulten desconegudes.
José Manuel Juárez, Patró Major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, i el pescador Lluís Tallo donen la seva opinió sobre el rebuig que es fa a la barca i sobre les noves disposicions establertes per la UE.
Xavier Gorgues, pagès, parla des de Mollerussa, de com aprofiten les pomes que no poden vendre i de les conseqüències del veto rus.
Sandra Pijoan, cap d’Assessoria dels Laboratoris Anabiol -encarregats d’analitzar les mostres que els porta l’ONG “Nutrició Sense Fronteres” recollides en diferents hotels de Barcelona-, explica com garanteixen la seguretat alimentària.
Emili Ribas i Miquel Riera, tots dos pagesos de Palafolls, comenten la situació que els toca viure i parlen sobre el preu de les patates al mercat majorista.