EMISSIÓ: 10 de març.

Un banc abandonat. Un banquer ‘top’ de la inversió. Un mirada inquieta a un univers paral·lel.


Millor documental a l’European Film Award 2014.
Els amos de l’univers no són ni els polítics, ni els exèrcits, ni els governs. Els veritables amos de l’univers són els bancs d’inversions.

Un poderós banquer alemany ens dóna una visió inquietant de les seves emocions, motivacions i prediccions, mentre ens revela un univers paral·lel d’ingressos desorbitats i pressió despietada.

Descobrim un sistema que aïlla els banquers de la resta del món i els fa incapaços de reflexionar sobre la seva pròpia feina.Marc Bauder, director
Marc Bauder va néixer el 1974 a Stuttgart (Alemanya). Va estudiar administració d’empreses i després es va formar com a cineasta a l’escola Potsdam-Babelsberg.
El 1999 va fundar la seva pròpia productora, Bauderfilm, amb la qual ha produït i dirigit, entre d’altres, “The System”, “After Revolution”, “The Top Manager”, “The Communist” i “Grow or go”. El seu documental “Master of the Universe” (“Confessions d’un banquer”) es va estrenar mundialment en la Setmana de la Crítica de Locarno i va formar part de la secció oficial de l’última edició del DocsBarcelona.

Premis
European Film Award 2014 - Best Documentary
Best Film @ Semaine d.l.C. Locarno 2013
German Critic's Prize for Best Documentary 2014
German Film Prize LOLA 2014 (Nom)
Best Documentary Astra Filmfest 2014
Helmut-Schmidt-Journalistenpreis 2014
Grand Prix FIFDH Paris 2014Entrevista amb Rainer Voss, protagonista de "Confessions d'un banquer"