El documental que retrata l'auge de l'extrema dreta a Europa - emès al "Sense ficció" el passat 17 de juny - es projectarà al Centre Cívic Sant Martí el pròxim dijous 9 d'octubre mentre que el 19 de desembre serà al Casal de Sant Andreu.

Els organitzadors de la projecció al districte de Sant Martí, d'aquest mes d'octubre, han considerat que el trasllat del Casal Tramuntana al barri de la Verneda-Sant Martí és un bona ocasió per projectar el documental. El Casal Tramuntana és una organització que, en la seva pròpia pàgina web apunta "Queremos que España brille más que nunca, que se imponga la justicia social frente a las desigualdades que propicia el sistema actual, que conserve su identidad, y la personalidad rica y diversa de Las Españas, y que su herencia no se diluya ni por el bombardeo cultural de la potencia de turno gobernante, ni por los flujos migratorios impulsados por el sistema capitalista globalizante".

L'acte ha estat organitzat pel col·lectiu de veïnat i entitats Verneda-Sant Martí Antifeixista. La projecció anirà seguida d'un col·loqui que comptarà, entre d'altres, amb Ricard Belis, codirector del documental.Per la seva banda, els impulsors de la projecció al districte de Sant Andreu, el pròxim desembre, han estimat oportú "donar difusió a la problemàtica de la dreta que avança i la lluita contra la cessió de 5000 m2 a la germanor d' Antics Legionaris en els terrenys de les Casernes per part del Consorci de Barcelona, terrenys destinats a equipaments públics".

Aquesta projecció ha estat organitzada per l'Assemblea Antifeixista de Sant Andreu en col·laboració amb el Col·lectiu Cultural de Cinema Popular (CCCP) de Sant Andreu.

Tots dos esdeveniments són gratuïts i oberts al públic general.

Dia: dijous 9 d'octubre.
Lloc: Centre Cívic Sant Martí. Carrer Selva de Mar, 215.
Hora: 19.30


Dia: 19 de desembre.
Lloc: Casal de Sant Andreu. Carrer Sant Adrià, 20 (Fabra i Coats)
Hora: 19.30Més informació a:
https://vernedaantifeixista.wordpress.com/
http://www.evern.org
www.casalsantandreu.cat