El pròxim dijous 23 de gener, a les 20.15, es farà la preestrena, al Cinema Truffaut de Girona, del documental "Intimats Germans Roca. El millor restaurant del món". El documental ens endinsa en el món més proper i personal dels tres germans Roca, que des de fa anys treballen colze a colze en el Celler de Can Roca. Sense renunciar als seus orígens i partint de la tradició els tres germans han portat una modesta fonda d’un barri marginal de Girona al cim del món de la gastronomia, tal i com va reconèixer la prestigiosa revista “Restaurant” el 29 d’abril de 2013.

La presentació anirà a càrrec dels directors del documental, David Gimbernat i Pere Solés i els germans Roca també hi seran presents. Pròximament aquest treball s'emetrà al "Sense ficció".

Més sobre el documental
El Joan és el cuiner, el Josep el somelier i el Jordi l’artífex de les postres. Tres germans molt diferents entre ells que a "Intimitats Germans Roca" expliquen com els ha influenciat créixer en el restaurant dels seus pares, que encaren avui en dia treballen com fa 30 anys, i com han fet possibles els seus somnis de dedicar-se al món de la cuina així com d’important és per ells compaginar tot amb la seva família.
El documental va més enllà de la imatge pública dels tres germans i ells mateixos expliquen amb naturalitat i des de la senzillesa com se senten de feliços per poder treballar en allò que per ells també és un hobby, els continus viatges que fan arreu del món, com porten tenir 3 estrelles Michelín i ser els millors del món, alhora que ens parlen dels èxits i els fracassos que han viscut, sentint-se orgullosos del seu origen humil i com continuen formant part d’aquell barri marginal que els va veure créixer.

Direcció: Pere Solés i David Gimbernat
Realització: Josep Serra
Muntatge: Martí Genís.
Producció : Maria Alcazar