“Entre les 10 millors pel•lícules de l’any”. Neil Young.
“L’has de veure”. The Hollywood Reporter.


ESTRENA A TELEVISIÓ: dimarts 10 de setembre.

"Sense ficció" arranca la temporada amb un documental que no deixarà ningú indiferent.

Viatjar carregat només amb la pròpia imaginació i coratge. "Món petit" mostra el repte més ambiciós de l’Albert: arribar exactament al punt més allunyat del planeta. És possible creuar el món sense diners a la butxaca, sense equipatge i en cadira de rodes? Una història de superació personal que arriba al “Sense ficció” després de recórrer alguns prestigiosos festivals de documental, com l’IDFA d’Amsterdam, i d’un itinerari destacable a les sales de cinema.L'Albert Casals és un jove que es mou amb cadira de rodes a causa d'una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sovint sense companyia i sense equipatge.
Mesclant les tècniques de l'autofilmació amb els mètodes tradicionals del gènere documental coneixerem qui és aquest noi, la seva història d'amor, la seva filosofia de vida, i la manera d'educar dels seus pares.
Veurem com l'Albert i la seva xicota, l’Anna, van des de Barcelona fins a un remot far de Nova Zelanda. O com fracassen en l'intent. El recorregut (i el documental) pot ser considerat una bogeria, un romanç o una epopeia. O potser una mica de cada.


Marcel Barrena parla del documental, que ha obtingut el reconeixement del públic i de la crítica pels festivals on ha passat. Entre d'altres aspectes del documental, Barrena explica com ha estat la relació amb l'Albert Casals, el seu protagonista.

TRÀILER


Direcció: Marcel Barrena
Guió: Marcel Barrena, Víctor Correal, Adrià Cuatrecases
Producció: Víctor Correal, Adrià Cuatrecases, Oriol Maymó

Una coproducció de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola, Umbilical Produccions i Corte i Confección de Películas.

Pàgina web oficial de "Món petit"