M. Dolors Genovès, directora del documental, durant un descans del rodatge.
M. Dolors Genovès, directora del documental, durant un descans del rodatge al Parc d'Aigüestortes.

El documental “Hola, Europa!” es presenta al Parlament Europeu el pròxim dimarts 25 de juny. Després de la projecció, que es farà a les 18.30, hi haurà un debat amb la directora del documental, M. Dolors Genovès i els eurodiputats catalans Salvador Sedó (CiU) i Raül Romeva (ICV-EUiA), acompanyats també de l’analista polític del Centre for European Policy, Steven Blockmans.

El documental “Hola Europa!” es va emetre al "Sense Ficció" el passat 7 de maig i ha estat el segon programa més vist de la temporada i un dels més vistos de la història del programa. Polítics, analistes polítics, economistes, funcionaris i periodistes que fan la seva feina a Brusel•les tindran l’oportunitat de veure’l al Parlament Europeu.

El documental analitza, a partir d’entrevistes a 31 personalitats del món polític i econòmic català, la situació política a Catalunya i, molt especialment, el debat sobre el dret a decidir i les conseqüències d’una possible independència de Catalunya; entre elles, l’encaix del país a la Unió Europea.