“La narració filosòfica de Herzog –encantat amb aquest lloc sense telèfons, impostos i tota la parafernàlia de la vida moderna– eleva Gent feliç per sobre de la majoria de documentals de natura.”. Revista Variety

EMISSIÓ: dimarts 12 de març.

null

Werner Herzog presenta un documental pintoresc sobre la vida dels habitants del cor de la taigà siberiana. Amb els comentaris escrits i narrats per Herzog, la càmera segueix un caçador a través de les quatre estacions de l'any.
Sibèria s'estén des dels Urals fins al Pacífic i és una vegada i mitja la mida dels EUA. Hi ha 38 milions de persones que viuen en aquesta gran àrea, la majoria d'ells al pròsper sud. Al cor del desert de Sibèria, lluny de la civilització, 300 persones viuen al petit poble de Bakhtia, al riu Yenisei. Només hi ha dues maneres d'arribar a aquest lloc: una és en helicòpter i l'altra en vaixell. A Bakhtia, al mig del desert, no hi ha ni telèfon disponible, ni aigua potable, ni assistència mèdica. La gent està abandonada a la seva sort.

null

Els vilatans, les rutines diàries dels quals amb prou feines han canviat en els últims segles, continuen vivint la vida d'acord amb els seus propis valors i tradicions culturals. Si la civilització humana fos destruïda, ells sobreviurien gràcies als coneixements dels seus avantpassats.Dirigit per Dmitry Vasyukov i Werner Herzog.