Aquí podeu trobar el testimoni d'altres voluntaris amb els quals va conversar l'equip del documental "Voluntaris".


ROSI ALONSO. És multi voluntària. Fa de monitora de menjador a un hospital de Reus de la "Fundació Esclerosi Múltiple" i també acompanya a disminuïts físics profunds del "Centre Marinada" de la mateixa localitat en les seves excursions.


CARME POVEDA. La Carme fa de voluntària a "El lloc de la dona", una entitat del barri del Raval que es dedica a integrar i donar noves oportunitats a les prostitutes. Tant els fa classes de llengua com els ensenya a cuinar.


LIDIA SANCHO. Aquesta jove psicòloga és voluntària de "Projecte Home", una entitat que ajuda a les persones que volen deixar les addicions. La Lídia els ajuda a escriure les seves històries de vida i també tutela un pis on viuen usuaris que estan en procés de reinserció.


ISABEL HUBER I MIREIA ARRAN. Són voluntàries d’"Arrels Fundació" una entitat que ajuda a les persones sense llar. Cada nit surten a passejar pels carrers de Barcelona per donar una mica d’escalfor i oferir el seu ajut a les persones que no tenen un sostre on dormir.


"VOLUNTARIS, LES REFLEXIONS". Per què les persones es fan voluntàries? Quins valors tenen? Quina és la història del voluntariat?. Eudald Carbonell (arqueòleg), Arcadi Oliveres (economista), Victòria Camps (catedràtica d’ètica), Norbert Bilbeny (filòsof), Francesc Torralba (filòsof i teòleg) i Lluís Romeu (Obra Social “la Caixa”) ens donen respostes sobre el fenomen del voluntariat.


FABIÀ ALARCÓN I MARGARIDA CLASCÀ. Són voluntaris de Càritas a Salt, una població marcada pels conflictes amb la immigració. Però hi ha una altra cara de la moneda, els qui ajuden els nouvinguts. Ho fan repartint aliments per a tothom qui els necessita.