El documental “Garzón, judici al jutge”, produït pel programa “Sense ficció” es veurà durant els mesos vinents en televisions de set països, mentres altres cadenes n’estudien la compra dels drets.

null

De moment han confirmat l’interès televisions de Rússia, França, Suècia, Israel, Polònia, Portugal, i “Documentos TV”, de Televisió Espanyola.
El documental és un retrat sobre un dels jutges més famosos i polèmics d’Espanya, que, molt aviat, seurà al banc dels acusats per jutjar-lo per anar en contra de la llei per investigar els crims del franquisme. Tambè esta acusat d’utilitzar mètodes il•legals per investigar la corrupció en el “cas Gürtel” i per haver cobrat de forma impròpia per fer conferències. El documental seguia la trajectòria professional de Garzón, i l’acompanyava a l’Argentina i Colòmbia i, amb les veus dels seus defensors i detractors, es feia un repàs del moment definitiu de la carrera,d’un dels jutges espanyols mes reconegut internacionalment. El documental és una producció de Televisió de Catalunya amb la col•laboració de JW Productions.