Arxius

Estas veient: setembre 2014
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
La producció de TVC "elBulli, l'últim vals", sobre l'últim dia al millor restaurant del món, forma part del programa d'activitats de la Beijing Design Week, que se celebra a Pequín des del 26 de setembre fins al 3 d'octubre i que té com a ciutat convidada Barcelona.El dilluns 29 de setembre el documental es projectarà en el marc de la Beijing Design Week, l'esdeveniment més important d'Àsia en matèria de disseny, arquitectura i urbanisme, que té lloc en aquesta ciutat entre els dies 26 de setembre i 3 d'octubre i del que Barcelona n'és la ciutat convidada. Aquest certamen està considerat un dels més estratègics pel que fa a l'intercanvi cultural i comercial entre Orient i Occident en les esmentades disciplines.

A banda del documental, diversos estudiants de disseny de diverses disciplines seran convidats a participar en un taller experimental que es proposa dinamitzar els processos creatius en el marc del disseny i de la cuina. Els estudiants tindran l'oportunitat de "recrear" l'atmosfera de "El Bulli", tot imaginant nous escenaris per la creativitat, la gastronomia i l'interacció online.

El projecte és una iniciativa de l'Institut Ramon Llull, consorci format pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona - que n'ha portat a terme la coordinació -, i és fruit de la seva col·laboració amb l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), l'Àrea d'Economia, Empresa i Ocupació, l'Àrea d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona així com amb BCD Barcelona Centre de Disseny, l'oficina ACCIÓ de la Generalitat a Beijing i altres institucions i empreses catalanes.

Més informació sobre els actes en aquest enllaç.

» Veure més

Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
"Els documentals: periodisme d'investigació i pel·lícula d'autor?". Aquesta és la pregunta que s'han formulat els organitzadors del cicle promogut per la cooperativa de comunicació "Fetasantfeliu" (Sant Feliu de Llobregat), a la qual es procurarà donar respostes dimarts 30 de setembre, dia de clausura del cicle, amb una tertúlia sobre el gènere documental. Hi intervindran el periodista Joan Salvat, director del "Sense ficció"; Francesc Escribano, director de la productora Minoria Absoluta, i Joan González, director de la productora Paral·lel 40 i fundador del festival DocsBarcelona.L'acte serà el dimarts 30 a les 19h, al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació en aquest enllaç.