Arxius

Estas veient: agost 2013
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
"Meet the World Brain". Aquest és el títol del joc en línia que els productors de "Google i el cervell mundial" han ideat pel llançament de l'estrena del documental al canal nord-americà Al-Jazeera America.

El joc acompanyarà l'estrena del documental, que va estar nominat a Sundance, i que parla sobre el futur del coneixement tot fent-se preguntes sobre els dilemes i els perills de compartir la informació a Internet en un moment en què el públic es qüestiona, cada vegada més, la privacitat online i el comportament de les grans empreses.

El joc, pensat per la plataforma de Facebook, representa una nova i radical forma de promocionar un documental rigorós. Un joc, les possibilitats de màrqueting que ofereix Facebook i una pel·lícula documental units per mobilitzar la gent.Podeu trobar el joc de Facebook a http://apps.facebook.com/theworldbrain/

Més informació i el documental "Google i el cervell mundial"
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
Diumenge 4 d’agost, a les 22.55, “Grans documentals” trasllada l’espectador a Louisiana per reviure el que s’ha convertit en el desastre natural més televisat de la història dels Estats Units, l’huracà Katrina. Un documental que vam emetre ara fa un any al "Sense ficció".L’huracà Katrina va ser un dels desastres naturals més televisats de la història dels Estats Units. En el transcurs de setanta-dues hores, una tempesta catastròfica va convertir-se en una inundació de grans dimensions, que, al seu torn, va esdevenir una tragèdia humana apocalíptica que va sacsejar diversos Estats, el més devastat dels quals va ser Louisiana.

Durant aquest temps, videoaficionats, equips de notícies, agències governamentals, turistes, caçadors de tempestes i molts altres testimonis van enregistrar les imatges i els sons que representaven l’avanç del caos. “Testimonis del Katrina” recull les seves gravacions i mostra, de primera mà, l’evolució de l’huracà i la tragèdia que va desencadenar al seu pas.

tv3.cat/grans-documentals-33