Arxius

Estas veient: setembre 2012
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
Per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, l’Associació Ment i Salut La Muralla de Tarragona organitza una setmana d’actes que inclourà la projecció del documental de “Sense ficció” “Balls robats”, el 8 d’octubre a les 19.00 a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Tarragona. Després de la projecció hi haurà un col•loqui amb la directora, Montse Besses.

null

“Balls Robats”, estrenat a “Sense ficció” el 5 d’octubre del 2011, dóna la paraula a les persones que han d’afrontar un problema de salut mental i deixa que parlin amb veu pròpia i que expliquin com senten i com viuen l’itinerari gairebé universal pel qual passa una persona que ha de conviure amb una problèmàtica d’aquest tipus, sigui quina sigui la patologia.
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
El documental “Papers personals” que “Sense ficció” estrena dimarts que ve, 25 de setembre, es podrà veure abans a l’Espluga de Francolí, al Museu de la Vida Rural, dijous 21 a les set de la tarda.

El documental, que s’endinsa en la vida quotidiana de fa 300 anys a pagès a través dels dietaris que molts pagesos escrivien, el presentarà el seu director, Josep Rovira.

null
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
Dimecres 5 de setembre, a les 20.00 h a la Col•legiata de Sant Vicenç, dins del recinte del castell de Cardona, es preestrena el documental “1711. El setge”, una coproducció de Televisió de Catalunya amb Lavinia Productora, amb la col•laboració d’E2S, dirigida per Jordi Ferrerons, amb guió i realització de Dani Sala i Núria Sala.

null

A l’acte hi participaran Jordi Ferrerons, director del documental, Agustí Alcoverro, director del Museu d’Història de Catalunya, Ferran Estruch, alcalde de Cardona, i Miquel Garcia, responsable de Nous Formats i Documentals.
La direcció musical és de Jordi Savall. L’11 de setembre, a les 21.50, TV3 l’estrenarà al “Sense ficció”. Ben aviat en tindreu més informació en aquest mateix blog.

» Veure més

Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
La coproducció de Televisió de Catalunya "Els oblidats dels oblidats" no para d'acumular guardons i de sumar la seva presència a diversos festivals. En aquesta ocasió el documental ha estat seleccionat per participar en els festivals de dos països ben diferents i separats en la distància. D'una banda participarà a la 7a edició de l'ADDIS INTERNATIONAL DOCUMENTARY FILM FESTIVAL, que se celebrarà a la capital d'Etiòpia del 14 al 19 de maig del 2013. D'altra banda, ho farà també al "Document 10 International Human Rights in Film Festival", a Escòcia, un festival que celebra els 10 anys d'existència.

null


Si voleu més informació sobre el documental podeu entrar al seu facebook o, si ho preferiu, també podeu consultar aquest enllaç.