És la primera entrevista que concedeix l’exjutge després de la sentència de l’Audiència Nacional d’Espanya.

null

L’equip del programa “Sense ficció” es va traslladar ahir al plató de la FORTA a Madrid per entrevistar Baltasar Garzón. L’entrevista formarà part del programa que es dedicarà al Tribunal Penal Internacional i al seu fiscal en cap, Luis Moreno Ocampo.

Baltasar Garzón es va mostrar molt distès durant tota l’entrevista i, a part de parlar llargament sobre el Tribunal Penal Internacional, amb el qual també va col•laborar uns quants mesos, també va fer interessants reflexions sobre la necessitat que hi hagi una reparació per a les víctimes de la dictadura i de continuar la lluita per fer justícia sobre els crims del franquisme.

L’entrevista es podrà veure al mes d’abril a “Sense ficció” juntament amb el documental “El fiscal”, que segueix la feina de Luis Moreno Ocampo, el fiscal en cap del la Cort Internacional de la Haia. Ocampo s’ha convertit en un heroi per als supervivents de molts genocidis, però també en l’enemic número u dels pitjors criminals del món. El documental es pregunta si amb el Tribunal Penal Internacional estem més a prop de la justícia internacional.