Arxius

Estas veient: setembre 2011
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
L'Ajuntament i l'Associació "Capbreu" de Castellbisbal han programat un passi del documental i una xerrada amb la seva directora, M. Dolors Genovès, com una de les activitats que s'inscriuen en el marc de les festes del Correllengua. L'acte tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre a les 18:30 a l'auditori del centre cultural "Els Costals de Castellbisbal".

Part de l'equip d'Adéu, Espanya?"durant el rodatge documental


La iniciativa ha sorgit a partir de la col·laboració del departament de Cultura de l'Ajuntament de Castellbisbal i de l'entitat local "Capbreu de Castellbisbal" que, cada tardor, organitza un seguit d’accions i actes de marcat caràcter nacionalista i reivindicatiu dins del marc del Correllengua. Enguany, els actes escollits han estat la projecció del documental de M. Dolors Genovès i un concert de Maria del Mar Bonet i Manel Camp, programat pel dissabte dia 15 a la nit.

"Adéu, Espanya?". Diumenge 16 d'octubre a les 18:30. Centre cultural "Els Costals de Castellbisbal".
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
El documental "Comprar, llençar, comprar" ha estat nominat a optar al premi al millor documental per part d'un dels premis més prestigiosos d'Europa, que ja sumen 25 anys d’existència. L'organització del premi ha rebut les propostes de més de 36 països. En total, s'han presentat al voltant de 400 programes en la categoria de televisió. D'aquests, se n'han acabat seleccionant 117 per a formar part en la competició dels PRIX EUROPA 2011. El documental de Cosima Dannoritzer ha estat un d'aquests seleccionats.D'entre la llista dels nominats als premis de televisió, en la categoria de documental, només hi ha 2 programes estatals, "Comprar, llençar, comprar" i "Al final de l'escapada", una altra coproducció de TV3 que tracta la figura del revolucionari Miguel Nuñez. Els premis es lliuraran a Berlín entre el 22 i el 29 de setembre. "Comprar, llençar, comprar" ja va aconseguir el premi a "Millor programa documental" atorgat per l'Acadèmia de Televisió abans de l'estiu.