ESTRENA NOVA TEMPORADA: dimecres 14 de setembre.

Sense ficció estrena temporada amb un documental que ofereix una aproximació única a les decisions i reptes que es van afrontar durant l’11-S.

Condoleezza Rice, Donald Rumsfeld i el general Richard Myers són alguns dels entrevistats d’aquest documental.


null

"Sense ficció" arranca una nova temporada posant el focus en el desè aniversari dels atemptats de l'11-S. Aquell dia, a centenars de persones se’ls va posar a prova el seu seny, coratge i coneixements. Des d’alts càrrecs polítics fins a homes i dones anònims, aquest documental narra les difícils decisions que van haver de prendre totes aquestes persones en qüestió de segons.

Mitjançant una investigació basada en el minut a minut d’aquell dia, “11-S, Estat d’emergència” compta amb algunes de les entrevistes en profunditat més honestes i detallades fetes mai fins ara a personatges com l'exassessora de Seguretat Nacional, Condoleezza Rice, l’exsecretari de Defensa Donald Rumsfeld, el llavors president interí de la Comissió Mixta de caps de l’Estat Major, Richard Myers, o el cap de Gabinet de la Casa Blanca, Andrew Card. El documental posa l’èmfasi en els reptes que aquests funcionaris van afrontar per procurar mantenir la calma i el control dels esdeveniments enmig d’una crisi sense precedents, i també mostra el buit de poder que es va viure als Estats Units durant uns minuts que es van fer interminables.

» Veure més