Arxius

Estas veient: maig 2009
Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
El diumenge 31 de maig es preestrena a Argelers, al Rosselló, el documental coproduït per Televisió de Catalunya, Utopic i Kalimago Films, “Camp d’Argelers”. El documental, que TV3 estrenarà pròximament, es presenta en primícia a la ciutat que ha acollit bona part del rodatge d’aquesta obra. La preestrena comptarà amb la presència dels responsables del documental .

» Veure més

Categoria: Notícies
Escrit per: Sense ficció
A partir del pròxim dia 20 de maig, el programa dirigit per Joan Salvat s’emetrà tots els dimecres al voltant de les 23.30 hores per TV3. El programa canvia així de dia i avança l'hora d’emissió, donat que fins ara s’emetia els divendres a partir de la mitjanit.

“Sense ficció”, el primer espai d'aquesta mena que fa una televisió pública en la primera cadena i és una de les apostes de Televisió de Catalunya per a la nova temporada, té com a objectiu emetre documentals que han tingut ressò internacional, així com també pretén estar vinculat a l’actualitat i als temes d’interès social emetent produccions pròpies, fetes pels equips de l’àrea. Ben aviat, podreu trobar informació sobre aquestes noves produccions a la secció “Documentals en preparació”, en aquest mateix blog.