Arxius

Estas veient: març 2009
Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
“Sense ficció” ha presentat la producció “El crac del 1929”, un treball que, per la seva clarividència, aporta elements per saber què passa a les borses i com va ser la crisi més important del segle passat, el crac del 1929.

Al plató del programa Joan Salvat ha entrevistat Vicenç Navarro, catedràtic d’Economia Aplicada i de Ciències Polítiques i Socials, i actualment professor a la Universitat Johns Hopkins, de Baltimore.Veure nota de premsa del documental.

20/03/2009: "Jesus Camp"

Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
“Sense ficció” ha presentat la producció “Jesus Camp”, nominat a l’Oscar al millor documental 2007. El treball aborda un campament cristià per a nens, situat a Dakota del Nord, en el qual s’ensenya a nens de poc més de 6 anys a ser "soldats cristians de l’exèrcit de Déu".

Fotograma del reportatge

Veure nota de premsa del documental.
Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
Aquest divendres, 13 de març, “Sense ficció” ha presentat la producció “Xina: Vota per mi, sisplau”, un documental que tracta d’un experiment de democràcia en un país de partit únic, la Xina, just la setmana en què fa 50 anys de la invasió del Tibet i la fugida del Dalai Lama. El programa entrevista Esteban Beltrán, expresident d’Amnistia Internacional.

Al plató, Joan Salvat ha entrevistat Esteban Beltrán, expresident d'Amnistia Internacional, per parlar del documental.
Veure nota de premsa del documental

06/03/2009: "Joves normals"

Categoria: Documentals
Escrit per: Sense ficció
Divendres, 6 de març “Sense ficció” ha presentat la coproducció de Televisió de Catalunya i Alea TV “Joves normals”.Al plató, Joan Salvat entrevista el seu director, Daniel Hernández.Consultar la nota de premsa completa del documental