Tot i que la setmana que ve tinc els exàmens més importants del trimestre, el cap de setmana passat vaig sucumbir a anar a veure a Porcupine Tree i Anthema al llegendari Olympia Hall de París. La ciutat de l'amor em va enamorar encara més dels Porc Espins i d'Ella mateixa. Tot i això, l'amor aquest en forma de dona que ens diu la societat que hem de trobar, encara no l'he trobat. El més semblant, però, és la meva guitarra. I això també una mica:

Torre Eiffel

El concert va ser sublim. El local era elegant. I, tot i que estàvem força endavant, el so era bo (més per Porcupine Tree que no pas per Anathema, que, al ser teloners, s'havien de conformar amb sonar pitjor, com sempre). Van tocar un set que em va deixar amb el cul tort. No van tocar Stop Swimming, una de les meves cançons preferides Del Món, però sí van tocar Dark Matter, de l'antic Signify. Me cabía una sandía por el culo. Estic obsessionat amb els culs. El Steven Wilson en té un de guay.

Steven Wilson

Pensareu que no se li veu el cul en aquesta foto. Però sí. Exacte: és un cara cul.

Mireu quines coses que els fan als grups que van a tocar a països desenvolupats com ara França:

Olympia

No m'estranya que ens diguin que som Africa, si quan venen els grups guiris a tocar a Barcelona van al fàstic de poble nou, rodejats de crostes i vòmits. No m'estranya tampoc que els Porcupine no hagin volgut passar per Catalunya aquesta gira.

Més coses, el setlist d'un afortunat que el va agafar al final del concert i del qual jo li vaig demanar de fer una foto. "Silvousplait, je poudez faiser une foté de ton papié?"

Setlist

I ja està. Ara em toca estudiar de valent. I, un cop acabi, finalment, a gravar!!
Un petó titans,

uri