Sargon

Arxius

Estas veient: 18 desembre 2007

18/12/2007: Un diumenge Sargònic

Categoria: General
Escrit per: Sargon
Com sabeu, estem posats de ple en la gravació del nou disc. Anem a l'estudi gairebé cada dia, però hi ha una feina paral•lela de creació de música i lletres que la fem al local d'assaig.

Aquest diumenge varem estar repassant totes les lletres del disc, canviant algunes frases per que encaixessin millor amb la música de les cançons.

A més, també vem aprofitar per fer un repàs de les cançons acústiques, que gravarem al final de tot.

Us deixo amb unes fotos d'aquest diumenge!

C.

Categoria: General
Escrit per: Sargon
Dilluns 17 de Desembre,

Let's go men! Primer dia de guitarres..quins nervis!

Arribo a l'estudi després de treballar com un campió i allà em trobo en Marc amb en Juanpe, Carles i Marc (els tècnics de l'estudi). Ja estava la paradeta preparada per a començar a torbar el so de la guitarra per la VIDA.

El panorama de la sala de gravació és impressionant: El capçal de l'ENGL connectat a tres pantalles 4x12 alhora: ENGL, Mesa Boogie i Marshall.Afinem la guitarra i provem cadascuna de les pantalles. Al final decidim descartar la Marshall i fer una mescla de les altres dues. Una dóna cos i greus i l'altre dóna presència i aguts.

Acabem d'ajustar la distorsió i trobem un so força adient. Per veure com encaixa tot provem de gravar un parell de vegades Silenci, i veiem que tot empasta perfectament. Les guitarres sonen força potents! Tot i això, el dimarts amb les orelles fresques acabarem d'ajustar-ho tot plegat.

Així doncs, fins demà!

C.