null
Una recepta sana, lleugera i molt fàcil de fer!

Ingredients:

1/2 ceba
1 pastanaga
1 tira d’alga wakame
500 ml d’aigua
1 cullerada sopera de miso sense pasteuritzar
cibuletPreparació

1. Deixeu l’alga en remull durant 5 minuts, eixugueu-la bé amb paper de cuina i talleu-la a trossets.

2. Talleu la ceba a mitges llunes ben fines i salteu-les a una olla amb un raig d’oli d’oliva verge extra i un pessic de sal durant 10 minuts.

3. Peleu i talleu la pastanaga ben petitona, afegiu-la a la olla i salteu-la 2 minuts més.

4. Afegiu-hi l’aigua i l’alga i cuineu-ho tot a foc baix durant 10 minuts.

5. Apagueu el foc, traieu mitja tassa de l’aigua de la cocció, dissoleu-hi el miso i afegiu-ho la barreja de nou a l’olla.

6. Serviu-ho, decorat amb una mica de cibulet o julivert picats.

Si us animeu a fer les nostres receptes, no dubteu a compartir-les amb nosaltres a Twitter o Instagram.