null
Us proposem una amanida original i sana que us farà quedar molt bé.

Ingredients:
2 bròquils
Ruca o brots verds variats
Tomàquets secs, hidratats en oli d’oliva verge extra
Olives negres
Tàperes
Germinats
Llavors de gira-sol
Oli d’oliva verge extra
Sal marina
Opcional: verat en oli d’oliva verge extra
Opcional: carbassa o moniatoElaboració:
1. Talleu el bròquil a flors.
2. Escalfeu una olla amb aigua i, quan comenci a bullir, afegiu-hi una culleradeta de sal i el bròquil. Coeu-lo durant 4 minuts.
3. Passat aquest temps, coleu-lo i esbandiu-lo amb aigua freda per tallar-ne la cocció.
4. Col·loqueu la meitat del bròquil en un processador d’aliments i afegiu-hi 50 ml d’oli d’oliva verge extra i una culleradeta de sal. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa fina i homogènia.
5. En un bol, barregeu les flors de bròquil restants amb la ruca o brots verds variats, els tomàquets secs tallats a tires, les olives, les tàperes, els germinats i les llavors de gira-sol. De manera opcional també hi podeu barrejar el verat ben trinxat.
6. Per servir, col·loqueu un fons de salsa de bròquil a cada plat i afegiu la barreja al damunt.
7. Opcional: podeu cuinar carbassa o moniato al forn i afegir-ho a la barreja, queda boníssim!!!

Si us animeu a fer les nostres receptes, no dubteu a compartir-les amb nosaltres a Twitter o Instagram.