Sans i Estalvis La salut que depèn de tu

12/07/2018
1
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null

Una vinagreta refrescant que podeu combinar amb uns tomàquets o una amanida de pasta.

Ingredients:
25g de fulles d’alfàbrega fresca
120 ml d’oli d’oliva verge extra
1 cullerada petita de suc de llimona
½ cullerada petita de vinagre de poma
Un pessic de sal

Continua llegint

05/07/2018
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null

Si proveu aquesta crema de cacau no en tornareu a comprar al supermercat!

Ingredients:
150 g d’avellanes lleugerament torrades
70 ml de beguda vegetal d’avellanes sense sucres afegits
1 o 2 cullerades de cacau pur en pols
3o 4 de dàtils Medjool
1 culleradeta de vainilla o canyella en pols

Continua llegint

28/06/2018
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null
Us proposem una amanida original i sana que us farà quedar molt bé.

Ingredients:
2 bròquils
Ruca o brots verds variats
Tomàquets secs, hidratats en oli d’oliva verge extra
Olives negres
Tàperes
Germinats
Llavors de gira-sol
Oli d’oliva verge extra
Sal marina
Opcional: verat en oli d’oliva verge extra
Opcional: carbassa o moniato

Continua llegint

21/06/2018
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes

Les sardines són una font molt bona d'omega-3, un aliat per disminuir els nivells de colesterol. Aquesta recepta us proposa una nova i original manera de menjar sardines!

Ingredients:
3-4 pastanagues
½ pot de vidre (o 1 llauna) de sardines en oli d’oliva verge extra
1 cullerada sopera de tahina (pasta de sèsam)
40 ml d’oli d’oliva verge extra
Suc de ½ llimona
1 culleradeta petita de sal marina o pasta d’umeboshi
1 culleradeta de comí en pols
Opcional: 3-4 fulles de julivert

Continua llegint

14/06/2018
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null
Una recepta sana, lleugera i molt fàcil de fer!

Ingredients:

1/2 ceba
1 pastanaga
1 tira d’alga wakame
500 ml d’aigua
1 cullerada sopera de miso sense pasteuritzar
cibulet

Continua llegint

20/04/2018
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null
Si voleu una carmanyola diferent, el curri és una molt bona opció! El podeu combinar amb tot tipus de verdures, llegums o pollastre!

Ingredients:
1 ceba
1 tomàquet
1 llauna (de 400ml) de llet de coco
80 g d’anacards crus
140 ml d’aigua mineral
2 c.p. de cúrcuma en pols
1 c.p. de curri en pols
½ c.p. de pebre negre
1 c.p. de comí en pols
1 c.p. de garam masala
sal marina
oli d’oliva verge extra (o de coco verge)

Verdures al gust: carbassa, pastanaga, carbassó, albergínia, xampinyons, espàrrecs verds, bròquil...

Continua llegint

13/04/2018
1
Escrit per: Adam Martín
Categoria: Receptes
null
Us agraden els ous? A mi de totes les maneres! A "La cuina que cura" us proposem una recepta original i fàcil: Ous marroquins.

Ingredients:
1 ceba
1 gra d’all
½ carbassó
400 g de tomàquet triturat
4 ous ecològics
comí en pols
pebre negre
oli d’oliva verge extra
sal marina
Opcional: julivert o coriandre

Continua llegint

|