Avui, Game OverGame Over perquè és la darrera samarreta de la temporada d'estiu. Però també un Game Over preventiu. Escrit en lletres verdes a sobre de fons negre, en una samarreta que juga amb aquesta frase clàssica dels videojocs per fer una alerta als més joves.

És la samarreta de l'Institut Guttmann per a la seva campanya de prevenció d'accidents. Per conscienciar els joves que siguin prudents, ja sigui al volant, o en la pràctica d'esports i en el temps de lleure. Dues paraules que tenen molt integrades: "Game Over" i com a subtítol "no te la juguis". La campanya es fa conjuntament amb la Direcció General de Trànsit i es dirigeix als joves d'entre 14 i 18 anys per avisar-los que la seva vida no és com un videojoc, sinó que al darrere d'un accident hi pot haver una tetraplegia o altres seqüeles físiques irreversibles. Game Over, però, per dir el contrari: no acabis el joc.

I també és la darrera samarreta de la Laia, una samarreta que crida a la solidaritat més gran, donar una mica de nosaltres. És la samarreta "Amb una vegada no n'hi ha prou", del Banc de Sang i Teixits, i, a més a més, ens consta que la Laia és donant de sang. Perquè cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya i ara mateix només hi ha reserves per a sis dies.

Game Over a "El matí de l'estiu" però amb molta sang a les venes i il·lusió perquè aquesta aventura no s'acabi.