T'agrada la cuina, menjar bé, anar de restaurants i fer degustacions? Saps on fan la millor esqueixada de catalunya? I la millor mousse de xocolata? És més... t'agrada reproduir els plats de restaurant a casa teva? T'obsessiona trobar aquell cacau que li pot donar el toc definitiu a la teva mousse?
Si la vostra resposta és sí a tot... llavors no hi ha cap dubte, llavors sou Foodies i la samarreta d'avui és la vostra samarreta.

L'afició per la cuina de Julio Estrela ve de petit. Explica que quan els seus pares el portaven al restaurant i li oferien el típic menú de macarrons i carn arrebossada, ell se sentia ofès. Volia el mateix que la resta de la gent. No s'ha dedicat a la cuina professionalment sinó al disseny gràfic, però des d'aquí ha volgut ajuntar les seves dues passions, el disseny i la gastronomia. D'aquí surt gastrovíctim, una pàgina web amb samarretes culinàries.

IN FERRAN WE TRUST. Ho sentim però el Txef està de congrés o la d'avui, Foodie, escrit amb lletres fúcsies i flanquejat per una cullera i una forquilla també en groc i blau llampant.I la Laia, avui, també va gastronòmica. Per la Laia una samarreta de "More than a t-shirt de Moritz" dissenyada per Chu Uroz. Atenció, consisteix en la foto d'un pollastró a punt de ser cuinat assegut a sobre d'una llauna de Moritz i amb dues gambes. Mar i muntanya, diu la inscripció. Ve amb un packaging de caixa negra que diu "more than a T-shirt" i a dins hi ha una llauna de cervesa i la recepta de "Pollastró a la Moritz" per poder cuinar el pollastre. Il·lustra una de les moltes accions que ha fet Moritz amb la gastronomia com per exemple "The house of pa amb tomàquet" en què hi va participar l'estudi de disseny Inoquo. Tot plegat per representar l'essència de la Barcelona de Moritz: moderna creativa i cosmopolita.

I tu, ets Foodie o Pollastró?
Aquí pots escoltar els àudios