Reconec que tinc debilitat per David Delfín, potser perquè no amaga la seva inseguretat ni les seves pors. La darrera vegada que el vaig entrevistar va ser ara fa un any a la passarel.la de Nova Iork, havia presentat una col.lecció basada en arnesos "perquè em subjectin" em va dir. Havia passat una mala època, una època en què tenia la sensació que queia i va traslladar totes aquests pors a la col.lecció.

Diuen que els escriptors fan teràpia escrivint, David Delfin, fa teràpia dissenyant. Tots els fantasmes, les formigues presents en les seves col.leccions, els espanta amb pistoles, que també han protagonitzat alguns dels seus dissenys. I al final, el seu missatge és positiu, són formes desiguals i amb moviment, peces que donen llibertat al cos.

David Delfin ha estat l'enfant terrible de la moda espanyola, amb dissenys irregulars i amb provocacions a samarretes i a la passarel.la. Necessita expressar-se i ho pot fer a través de pistoles, formigues o inscripcions com la samarreta que portes avui i un dels bàsics de la marca: "Love, will keep us together", l'amor ens mantindrà units. Lletres irregulars per transmetre l'actitud positiva d'un dissenyador que no té por de tenir por.

Que com li queda la samarreta al Francesc? Aquí ho veureu