En Joan té un record de la seva infantesa al cole, bé uns quants, però un de recurrent. Recorda que més d'una vegada el van castigar a netejar tots els pupitres de la classe per haver dibuixat el seu. Li agradava dibuixar i a vegades, sense ni pensar-ho, enmig de la classe de matemàtiques per exemple el llapis no anava al bloc sinó que anava directament a la taula per pintar ovnis, marcians i dimoniets. A l'institut, no entregava mai els exàmens en blanc, encara que no sabés la resposta.. començava dibuixant pels cantons del full i acabava omplint tota la pàgina. Algun professor, encara en guarda algun.El Joan va créixer i ja no pintava a sobre de pupitres, llavors sempre era l'escollit de la colla per dissenyar les samarretes de les festes, dels comiats de solters, de regals d'aniversari. Així que un dia va decidir ajuntar les seves dues passions, el dibuix i les samarretes i va néixer Kruskis.net on hi ha un assortiment ampli de samarretes amb motius de pesca i un aire divertit com per exemple col.locar l'ham com si fos un pírcing.

Després de la pesca va venir el submarinisme amb les seves samarretes pertinents i avui, Francesc, portes una de les samarretes de la línia que acaba de treure Krustis. Una línia més casual: Be different. Fons taronja per unes ovelletes molt simpàtiques blanques i amb la negra. Sigue's l'ovella negra, ni que sigui a la samarreta. Tòpic? sí, pot ser, però amb un traç diferent que et fa despertar un somriure.

A Krustis també podem trobar una línia de samarretes solidàries destinades a la Creu Roja pels afectats del terratrèmol al Japó, i ara el Joan Corral en prepara una contra el càncer i una altra contra l'esclerosi múltiple. Sí, Krustis és diferent, com l'ovella de la teva samarreta.

Les fotos i els àudios? aquí