Ella i Ell havien tingut un gran hist˛ria d'amor. Quan ho van deixar, ella, escriptora, va escriure centenars de pÓgines amb la paraula adÚu. Ell, dissenyador de samarretes, en va fer una amb la mateixa paraula. AdÚu estampat al pit. Molt mÚs efectiu.

Aquest Ús el punt de partida de I love Boxie, una pÓgina web anglesa que transforma les hist˛ries personals que els arriben en samarreta. El mecanisme Ús molt fÓcil. Tens una hist˛ria, l'escrius en quatre ratlles en un mail, l'envies a Boxie i ella hi troba una frase, mÚs o menys ir˛nica, mÚs o menys punyent, mÚs o menys realista per estampar-la a la teva samarreta. ┌nica. Amb la teva hist˛ria. I us dic que les ruptures sˇn al top ten.

Per exemple la que hem escollit diu diu "Tu i jo tindrem un gran afer amorˇs i no funcionarÓ per˛ en algun moment, pel mig, DÚu meu, ho vam intentar". Frase contundent que resumeix aquella hist˛ria que, des del principi, ja es veu que serÓ intensa per˛ que s'acabarÓ. Per˛ que, tot i aix˛, no es vol deixar de viure. I esclar, tambÚ dol quan s'acaba.
A la pÓgina web iloveboxie.com, es poden veure els darrers models i consultar les hist˛ries de cada samarreta. I les mÚs votades entre els usuaris es posen a la venda al p˙blic. El disseny Ús bÓsic i efectiu: lletres negres en fons blanc, cap floritura, nomÚs la composiciˇ de les lletres, de les paraules. A vegades es resumeix amb una frase com aquesta, a vegades, amb un goodbye estampat al pit n'hi ha prou.

Per veure com li queda al Francesc aquÝ