El jardi de la fotografia, no es tracta d’un jardí qualsevol, sinó d’un jardí comestible. Aquests pensaments es cultiven per ser menjats. Quan els tinguem al plat hem de tenir en compte de menjar-nos només el pètal i no la tija. Té un gust dolçet i una textura com de radichio, un enciam de color vermell.

Aquests pensaments tenen la mateixa aparença que els que podem trobar als jardins, però amb una diferència important. A les floriesteries els pensaments poden venir de gardens o de jardineria. Allà els apliquen productes agressius i insecticides perquè és una planta ornamental. En canvi els comestibles no poden tenir residus. Per això per combatre els fongs s'aplica un producte que és extracte de mimosa, 100% vegetal.























El pensament és una de les flors comestibles més populars, però n’hi ha de ben sorprenents, com la coneguda com a flor elèctrica. Per saber per què només cal tastar-la. Quan la mossegues dóna la sensació d’una descàrrega d’una pila de 9 volts.S’acostuma a utilitzar esmicolada per substituir la sal i donar un toc diferent als plats. Amb aquestes quantitats la sensació és lleugera però original.