El blog de Ritmes.clips
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Anna Llarch
Dijous que ve, a “Ritmes.CLIPS”, acomiadem la temporada viatjant fins a Ceret. Allí ens trobem amb en Pascal Comelade i també ens hi acompanya la Laia Torrents, la portaveu femenina del grup Cabo San Roque.
Hem reunit aquests dos músics sota un mateix denominador comú: comparteixen una altra manera de fer i d’entendre la música.

Amb ells descobrirem quin altres punts de connexió tenen, repassarem els concerts i els festivals que tenim més a la vora i farem una ullada a grups ben variats de casa nostra que en algun moment de la seva trajectòria han apostat per la música instrumental.

Tot això i moltes més sorpreses, a l’últim “Ritmes.clips” de la temporada! Dijous, passada la mitjanit, al 33! I dimecres 24 de setembre, a les 12 del migdia al 33 digital!

Laia Torrents i Pascal Comelade
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Anna Llarch
Dijous, a “Ritmes.CLIPS” ens acompanyaran dos músics versàtils, el saxofonista Llibert Fortuny i la cantant Sílvia Pérez. Descobrirem que tenen molt més en comú del que pot semblar d'entrada: són joves, amb talent, amants del jazz i tenen un fort lligam amb el tercer protagonista del programa, una de les grans cites musicals de casa nostra des de fa dues dècades.

Si la setmana passada felicitàvem el Festival Altaveu en el seu vintè aniversari, ara li toca al Mercat de Música Viva de Vic que també celebra vint anys. Tant en Llibert com la Sílvia hi han participat en edicions anteriors i enguany també hi seran presents. Amb la seva ajuda, repassarem les novetats del Mercat, els concerts, les recomanacions...

Però encara hi haurà més coses. Descobreix-les, dijous a la nit, al 33, al “Ritmes.CLIPS”!

En Llibert Fortuny i la Sílvia Pérez
Categoria: General
Escrit per: Anna Llarch
Dijous, a “Ritmes.CLIPS” ens visitaran en Roger Mas i l’Òscar Briz, dues de les veus més profundes i destacades de la cançó d’autor del nostre país. I posarem especial atenció en una cita musical que enguany celebra el vintè aniversari.

De l’Altaveu i de moltes altres coses, en parlarem amb els dos cantautors. Ens explicaran quin lligam tenen amb aquest festival, però també com es van conèixer, què opinen l’un de l’altre i com veuen l’actualitat musical de casa nostra.

Però encara hi haurà més sorpreses. Descobreix-les dijous a la nit, al 33, al "Ritmes.CLIPS"!

Roger Mas i Òscar Briz
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Anna Llarch
Dijous que ve, a “Ritmes.CLIPS” ens visitaran dos filòlegs de la música, en Feliu Ventura i en Xavi Sarrià, dels Obrint Pas. Descobrirem què tenen en comú aquests dos músics del País Valencià estretament relacionats, i coneixerem les seves trajectòries musicals.

Amb ells també repassarem l’escena catalana actual, en què hi trobarem concerts, festivals, notícies i farem una ullada a altres grups que emergeixen en territori valencià. En són exemples: Gàtaca, Clara Andrés i Verdcel.

Però encara hi haurà més coses. Descobreix-les, dijous a la nit, al 33, al “Ritmes.CLIPS”

En Feliu Ventura i en Xavi d'Obrint Pas
Categoria: General
Escrit per: administrador
Categoria: General
Escrit per: Anna Llarch
Dijous que ve, a “Ritmes.CLIPS”, et presentarem dos cantants sense pèls a la llengua. Són en Soto, dels Pirat’s Sound Sistema, i l’Àlex Vendrell, d’Eina, la banda renascuda dels històrics Inadaptats. Descobrirem què tenen en comú aquestes dues boques rebels, que tot i tenir estils diferents, intenten despertar consciències a través de la música.

A part de parlar de les seves vides, repassarem de la mà d’en Soto i l’Àlex els concerts i els festivals que tenim més a la vora, i farem una ullada a grups ben variats de casa nostra que també fan servir la música com a eina de transformació. Per exemple: Obrint Pas, Feliu Ventura o Nour.

Tot això i moltes més sorpreses al “Ritmes.clips” més revolucionari de la història! Dijous, passada la mitjanit, al 33!

En Soto dels Pirat's i l'Àlex d'Eina

Dona't d'alta al butlletí de Ritmes.clips Contacte
2006 CCRTV Interactiva S.A.| Televisió de Catalunya, S.A.