(Reemissió) Qui no ha volgut mai dominar la veu? “Quèquicom” fa un recorregut per les entranyes de les cordes vocals amb una càmera que entra per la boca i també assisteix a una classe de logopèdia per treure el màxim profit de l’aparell fonador.La reportera Samantha Vall ha après a cantar en un temps record, tot i no saber res de música. La seva professora Anna Valldeneu, explica que tothom pot aprendre a cantar amb més o menys eficàcia. Però qui realment domina la veu són els cantants de lírica. “Quèquicom” demana a alguns intèrprets del cor del Gran Teatre del Liceu que cantin “Quèquicom” per saber diferenciar els diferents tipus de registres de veu que existeixen.

Els mestres són els que més pateixen problemes de veu. “Quèquicom” segueix la veu de la Cristina, una professora amb problemes a les cordes vocals. La foniatra s’endinsa amb una càmera a l’interior de l’aparell fonador de la professora per saber com es mouen les cordes vocals. Després, amb l’ajuda de la logopeda, la Cristina reaprèn a parlar sense fer-se mal a la gola.

Tothom pot gravar un videoclip? Doncs gairebé. Només cal posar-se en mans de la tecnologia per semblar una Tina Turner. La reportera Samantha Vall ho mig aconsegueix.