(Reemissió)
La reportera Samantha Vall, embarassada de 5 mesos i mig, veu la cara del seu fill gràcies a una ecografia en tres dimensions. A partir d’aquí, “Quequicom” fa un viatge al ventre de la mare, assisteix a una operació fetal i coneix el mètode cangur, una nova manera de cuidar els prematurs.Mentre li fan l’ecografia en 3D, la Samantha Vall prova de veure si el fetus reacciona a la música exterior.
A l’hospital de la Vall d’Hebron, “Quequicom” filma el cas de dues bessones que estan en perill perquè la placenta dóna més sang a un fetus que a l’altre. Les opera la doctora Elena Carreras en el mateix ventre de la mare.
“Quequicom” també assisteix a una sala molt especial de prematurs de l’Hospital Vall d’Hebron per conèixer el mètode cangur. Consisteix a cuidar els nens prematurs de manera que s’imita el ventre de la mare. El doctor Josep Perapoch explica que gràcies al contacte pell amb pell dels nadons amb els pares, els nens no només estan més tranquils sinó que també se’ls ajuda en la seva maduració física i psíquica. Això millora la supervivència i la qualitat de la seva vida futura. La psicòloga Mercè Leonhart fa unes proves a una nena per veure si els prematurs reconeixen la mare.