(Conferència de Jaume Vilalta en l'entrega del Premis Manel Xifra a la Transferència de Coneixement. Universitat de Girona, 7 de juliol de 2017)
En nom de tot l’equip de QQC i de TVC, moltes gràcies per haver-nos tingut en consideració al costat de persones tant eminents com els premiats en aquesta ocasió i en les edicions anteriors.
M’han encomanat parlar en nom de tots els guardonats, la qual cosa és injustificada des del punt de vista del coneixement, però que s’entén ja que potser creuen que els professionals de la comunicació passem menys nervis en públic, cosa que no és veritat.
Vostès tenen la cortesia de donar-nos part del seu temps valuós i, per tant, és just que jo, en nom de tots els guardonats, miri de compensar la seva generositat. Aquest premi és molt especial, té una cosa que el fa únic i és que es premia la transferència de coneixement, i això és una de les coses més boniques que hi ha, transmetre a les noves generacions el que nosaltres hem après dels que ja han fet camí abans que nosaltres.
El Consell Santi Vila entrega el premi

» Text complet