Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: abril 2015
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Anem a caçar amb arc i fletxes per experimentar la dificultat de les tècniques de caça originals, i descobrim la darrera innovació tecnològica amb l’arc de politges. També aprofitarem l’habilitat predadora innata de gossos, fures i falcons per caçar becades, conills i perdius. Entendrem perquè la llargària del canó augmenta la precisió en les armes de foc. A les 22 h.
.
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Benvolguts espectadors.
Hem rebut diverses consultes sobre plàstics, la reportera Georgina Pujol dóna una resposta genèrica.
És difícil treure conclusions sobre aquest tema perquè no hi ha consens entre indústria i científics. El reputat catedràtic de medicina de la Universitat de Granada i de l'Hospital Universitari San Cecilio, el Dr. Nicolás Olea, ens va dir que hi ha tanta evidència científica publicada en estudis com per empaperar una aula sencera. Ell, ha consagrat la seva carrera professional a estudiar i divulgar els resultats sobre els disruptors endocrins.
Nosaltres pensem que val la pena prevenir i, sense obsessionar-se, modificar els petits hàbits que no ens suposin un gran esforç.
Si busca a internet, trobarà informacions contradictòries. Nosaltres ens basem en les fonts que ens donen més credibilitat i que tenen més rigor científic. Per això, li passo un document que trobarà a la web de l'Organisme dels Aliments i Medi Ambient de França que explica com reconèixer els utensilis alimentaris que contenen policarbonats:

https://www.anses.fr/fr/node/95446

Aquest organisme públic francès s'ha preocupat d'estudiar aquestes substàncies i com protegir els seus ciutadans. Aquí hi pot trobar molta informació.
Espero haver-vos ajudat a resoldre els dubtes amb aquesta resposta.

Gràcies per seguir-nos..
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
La legionel•la és un bacteri que és pertot on hi hagi aigua. També viu a l’interior de les canonades de l’aigua clorada, protegida per una cuirassa que es diu biofilm. En canvi, si la legionel•la entra als pulmons en quantitat suficient pot provocar una pneumònia. Però com entra als pulmons? Quina relació té amb l’aire condicionat? Com es troben els focus emissors?
A més, apliquem un detector de bacteris a una superfície de tall i ens enduem sorpreses. .

» Text complet

English Español