Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: novembre 2014
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Com es va fer l'aqüeducte de El pont del diable, a Tarragona? Es pot arribar a desxifrar el cant dels ocells? Dimarts dia 25 de novembre recuperem dos capítols que agradaran tant als amants de la història com als de la natura. Som Romans, a les 22h. i tot seguit "Què diuen els ocells?".
.
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
L’home de Vitrubi i altres obres de Leonardo són fites històriques de la il•lustració, però en ple segle XXI la il•lustració científica continua sent una eina imprescindible en diverses disciplines. Permet descriure una nova espècie de medusa, reconstruir el veritable aspecte d’un ocell extingit anomenat “dodo”, entendre pas a pas una operació de trasplantament de fetge o veure la interacció entre un fàrmac i una proteïna.

.

» Text complet

Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
La lucha contra el ébola es una lucha solitaria contra el tiempo. Este virus es una auténtica bomba biológica. Engaña el sistema inmunitario y deshace las venas. Y no hay otro remedio que los anticuerpos que el mismo enfermo fabrique. “Quèquicom” descifra todos los misterios del virus del Ébola, que está devastando África y que ya amenaza el mundo occidental.
¿Cuando aparecieron los primeros casos del ébola en el mundo? ¿Cómo se infectan de este virus, las personas? ¿Cómo se puede controlar el brote que afecta varios países africanos? ¿En qué casos hay más riesgo de contagio? ¿Cuáles son los síntomas más característicos? ¿Y cuál es el punto débil de este virus?
.

» Text complet

Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
La lluita contra l’Ebola és una lluita solitària contra el temps. Aquest virus és una autèntica bomba biològica. Enganya el sistema immunitari i desfà les venes. I no hi ha altre remei que els anticossos que el mateix malalt fabriqui. “Quèquicom” desxifra tots els misteris de l’Ebola, un virus que està devastant Àfrica i que ja amenaça el món occidental.

.

» Text complet

Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Un bon pa amb tomàquet amb el seu raig d’oli d’oliva, llonganissa i un suc de taronja és un esmorzar que permet assimilar una gran quantitat de ciència: des de la domesticació del blat fins als bacteris que “cuinen” la llonganissa passant pel gluten o les propietat antioxidants de l’oli i la vitamina C dels cítrics.
.
English Español