Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: juny 2014
Categoria: Qui som?
Escrit per: Equip Editorial
Des que es va estrenar el 2006, el programa s’ha mantingut sempre entre els més vistos del 33. L'audiència acumulada per temporada, considerant totes les reemissions, és de 4.248.000 espectadors. Cada capítol és vist per 200.000 persones diferents, tenint en compte també totes les reemissions anuals (fet que es coneix com a “reach”).
En el panel qualitatiu de GFK, el 97’6% dels enquestats manifesten que hi aprenen d’una manera original i diferent. La notorietat és molt gran, ja que el 97% del panel diuen que comentarien el programa amb gent del seu entorn. El 98,8% dels membres del panel afirmen que és un producte de qualitat.

Com és el nostre públic
Hi predominen les dones de 25 a 44 anys, de classe mitjana i també alta. “Quèquicom” aconsegueix nivells superiors a la mitjana de la cadena entre els menors de 25 (dues dades molt rellevants tractant-se d'un espai de ciència). La classe mitjana és majoritària, però “Quèquicom” té una elevada penetració entre la població d’alt nivell adquisitiu, i en una proporció molt superior a altres programes de la cadena.
.
Categoria: Español
Escrit per: Equip Editorial
Con 240 capítulos producidos desde 2006 consigue los más altos niveles de audiencia del canal cultural de TVC. Audiencia acumulada o reach por capítulo: hasta 233.000 espectadores.
Desde 2006 está entre los tres programas mejor valorados de todas las cadenas españolas en cualquiera de sus idiomas (Panel Cualitativo GEKA).
Escuelas y universidades lo usan para explicar la ciencia de forma visual y comprensible. “Entra por los ojos, pasa por el corazón y se queda en el cerebro”.
Perfil del público
Destacan las mujeres de 25 a 44 años de clase media y alta. Quèquicom consigue también niveles superiores a la media de la cadena entre los menores de 25 (datos muy relevantes tratándose de un espacio de ciencia). La clase de alto poder adquisitivo lo mira en proporción muy superior a otros programas, pero, naturalmente, la clase media es mayoritaria.

Ficha técnica
Periodicidad: semanal
Duración: 27”
Emisión: por dos canales, miércoles a les 21,50 (prime time en España) por el C33 y los sábados a las 12,35 por TV3.
Nº de programas disponibles: más de 240
Lengua: catalán y el idioma del entrevistado.
Derechos: pertenecen íntegramente a TVC.
.
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Els invents són troballes que resolen determinats problemes o necessitats. El reporter Pere Renom té un munt de contenidors davant de la finestra del seu dormitori i molt sovint el desperta el soroll del vidre llençat en hores intempestives. Fart d’aquesta situació contacta amb un amic enginyer per desenvolupar un contenidor del vidre insonor. El prototip es construeix i s’assaja al taller de les Indústries Catalanes del Ferro, a Sallent.

Estrena 17 de juny de 2014

.
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Gairebé la meitat dels municipis catalans, uns 400, tenen edificacions en llocs amb un risc alt d’inundacions. La majoria són a la costa i al Pirineu. L'estiu del 2013, a la Vall d’Aran, el desbordament dels rius va provocar el caos. L’aigua es va endur cases, càmpings i carreteres. La reportera Georgina Pujol va a la Vall d’Aran per analitzar un dels factors clau de les inundacions: es construeix en zones fluvials, llocs que el riu ja ha envaït d’altres vegades, malgrat que es pot anticipar que ho tornarà a fer. Perquè el riu sempre acaba reclamant el que és seu. I els científics adverteixen que el canvi climàtic pot incrementar les inundacions en el futur.

Reemissió el 10 de juny de 2014 .
English Español