Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: desembre 2010

21/12/2010: Dominar la veu

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
(Reemissió) Qui no ha volgut mai dominar la veu? “Quèquicom” fa un recorregut per les entranyes de les cordes vocals amb una càmera que entra per la boca i també assisteix a una classe de logopèdia per treure el màxim profit de l’aparell fonador.

.

» Text complet

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
(Reemissió) Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d’un membre amputat fent creure al cervell que l’extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l’Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu per restablir els camins neuronals perduts en un accident.

.

» Text complet

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
Botox, àcid hialurònic, hidroxicalita càlcica i vitamines inflen llavis, remodelen nassos, fan crèixer pòmuls i eliminen arrugues. Quèquicom investiga els usos estètics i terapèutics d’aquestes substàncies i especialment de la toxina botulínica, que és el verí més potent que hi ha a la natura.

.

» Text complet

English Español