Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: desembre 2008
Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
Fem un repàs dels tres pecats capitals de la conducció: l'alcohol, la velocitat i les distraccions. El programa ofereix diversos reportatges per mostrar de quina manera aquestes faltes afecten la seguretat en la conducció.

.

» Text complet

Categoria: Premis
Escrit per: Equip Editorial
El capítol de "Copes, radars i mòbils", amb Miquel Piris i Dani Vallvé, ha guanyat el Premi Seguridad Vial Línea Directa, entregat per l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón i el director general de Trànsit, Pere Navarro. El jurat va destacar que lluny de tractar el tema dels accidents amb un to dramàtic, el treball de l'equip aconsegueix unir rigor científic i amenitat.
En el reportatge, Miquel Piris beu fins que supera els límits d'alcohol a la sang permesos, i mira de superar el test d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra, que l'informen que hauria d'ingressar a presó. No satisfet amb aquesta experiència, Piris prova d'enganyar un radar del Servei Català de Trànsit amb tot tipus de paranys, i no ho aconsegueix.


D'esquerra a dreta, Dani Vallvé i Miquel Piris
.
Categoria: Actualitat
Escrit per: Equip Editorial
Contra el vidrio. Subtitulado en castellano.

Cuestionamos la fragilidad del vidrio a mazazos y con disparos de un revolver Magnum en colaboración con los Mossos d'Esquadra.
También mostramos unos seres vivos con esqueleto de vidrio.
Marc Boada explica que, en realidad y por fuerte que pueda parecer no es un sólido sino un "fluido congelado"


.

03/12/2008: Contra el vidre

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
Qüestionem la fragilitat del vidre a cops de mall i a trets de revòlver Magnum amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. També es mostren i s'expliquen uns éssers vius amb esquelets de vidre.
.

» Text complet

English Español