Quèquicom - HomePage

Arxiu

Has seleccionat: novembre 2008
Categoria: Premis
Escrit per: Equip Editorial
El reportatge “El cordó que dóna vides”, emès a l’abril del 2008 dins del programa “Quèquicom”, ha obtingut el tercer premi del Certamen Internacional de Cinema Mèdic, Salut i Telemedicina (Videomed 2008), dotat amb 3.000 euros.

Aquest certamen de Badajoz ofereix un enfocament general sobre tot el que es relaciona amb les cures per a la salut i un de més particular dirigit a les noves tecnologies de la comunicació, la informàtica i la seva relació amb la imatge mèdica en una confluència comuna en telemedicina.
.
Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
La reportera Anna Lasaga revela els secrets del Piromusical de la Mercè i se submergeix en una pluja de foc amb la colla de diables d'Empúries. Descobrim tota la física, la química i l'artesania de la pólvora i dels focs d'artifici.


.

» Text complet

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
El reporter Miquel Piris descobreix les primeres restes de vinya cultivada de la història de Catalunya de la mà del Grup de Recerca en Arqueologia Protohistòrica de la Universitat de Barcelona.

.

» Text complet

05/11/2008: Atletes de la llet

Categoria: Capítols
Escrit per: Equip Editorial
Abans, les vaques feien vint litres de llet al dia, que és la que necessita un vedell. Ara en fan 60. Són atletes de la llet.
El “Quèquicom” visita una granja on tot està pensat perquè rendeixin al màxim. Una dieta especial, matalassos de làtex per a les vaques, climatització i silenci.


.

» Text complet

English Español