30/04/2009: Gràcies a tothom!

Categoria: General
Escrit per: Helena
Bé, hola a tots, a tots els que algun dia m' heu escrit, per dir-me el que us ha agradat i el que no. HO dic sincerament, moltes gràcies. Encara que les crítiques sempre costen més d'entomar, estar bé escoltar-les, per prendre'n nota, s'han de conèixer i un bloc com aquest m'ho ha permès. Avui és un dia especial, perquè és l'ultim programa d'Hora Q. I és allò que tens com un nuset a l'estomac, però bé, ja és normal això. Gràcies a tots aquells que em dieu que trobareu a faltar el programa. Jo també. Hem patit, perquè això de la tele no és fàcil amics, però ens ho em passat bomba!!! Es curiós, algú dirá o titulará que el programa s'acaba per la baixa audiència, la nostra mitjana ha estat d'un 7,3, amb dies bons i dies no tan bons, però com sabeu això depèn de tantes coses!!!
Nosaltres , malgrat tot, marxem amb molt bona impressió, amb la sensació que hem fet un programa molt digne, que hem aconseguit acostar a l'audiència convidats interessants i que hem procurat oferir continguts d'actualitat entretinguts.
I marxem , jo almenys, amb el convenciment que això de la tele és un món ple de màgia... A partir de demà el continuaré gaudint des de casa i aviat amb un més a la familia.
Amics i amigues, com que no m'agraden els comiats us diré només a reveure....Ha estat un plaer.
Un petó.
Helena

PS. Per cert, i potser aquesta nit per acomiadar-me em desmeleneno... Si això de la cua em pesa molt me la treuré. .
Categoria: General
Escrit per: Helena
En resposta a alguns dels vostres articles.

El dia que vam preguntar sobre "Com la crisi afecta el luxe" ho vam fer per donar a conèixer un altre sector que també se'n ressent de la crisi. Gairebé cada setmana en tractem un o altre. I dijous passat la nostra aposta va ser aquesta.
I en relació a l'entrevista de Jordi Badia. Després de llegir-me el llibre, vaig plantejar les qüestions que em van semblar que se li havien de plantejar, la majoria de coherència de comportament , ho reconec, però no crec que el tractés malament, en cap cas.
Pel que fa a la resta de comentaris relacionats amb qui us agrada més del programa i qui menys, ¿què voleu que us digui? Això passa sempre, el que agrada a uns, als altres no. Així són les coses.
Bé de tota manera, mil gràcies pels vostres comentaris. I per cert si teniu temes a suggerir, no us talleu.
Que vagi bé!!!!
Helena .

28/01/2009: Responent comentaris

Categoria: General
Escrit per: Helena
Responent alguns dels vostres comentaris.
Sí, efectivament, el programa va tard, ja dic jo que, els qui el veieu, una mica d'insomni heu de patir. Tot i l'horari, que és molt rigurós, intentarem no baixar el nivell ni dels convidats ni dels continguts. Jo a l'horari m'hi he acostumat prou bé tot i que sóc més diurna que noctámbula. Es tracta de fer una bona migdiada i et recuperes.

Pel que fa al tema del català. Es la meva obligació parlar-lo i expressar-me correctament, per això treballo a la Televisió Pública de Catalunya. La meva resposta en una entrevista, resposta retallada per cert, s'entendria millor si es contextualitzés. Responia a comentaris que s'havien fet perquè en alguna ocasió se'm havia escapat un "bueno" . "Bueno" no és correcte en català, ni crec que ho sigui mai, però en un programa en directe, aquestes coses passen. Si algú es va sentir ofès, ho lamento, sincerament, però a vegades crec que aquest tipus de comentaris, justament, poden cohibir algú que hagués gosat intentar parlar en català. D'aquí l'expressió que vaig utilitzar de "no filem prim". Però això no vol dir, abaixar la guàrdia. L'exigència sempre l'hem de tenir ben alta i nosaltres en qüestions de llengua més. Si no la protegim nosaltres, qui ho farà?

I, per cert, ara en plan anecdòtic, directe per la Paqui Melero: Si mi madre es prima de tu padre, ¿tu y yo somos primas? Que ets de l'Aragó?
Ja em diràs.

Un peto fort per tots!!!!!

Helena

PS. Aquests dies no he pogut escriure al blog perquè he anat de bòlid!!!!

.

18/12/2008: La pregunta

Categoria: General
Escrit per: Helena
Avui el meu comentari es concreta en una pregunta: Una questió que espero que tingui moltes respostes i suposo que seran tan variades com persones sou les que escriviu, però encara que això ja ho sé, no per això deixen d'interessar-me les respostes. Dels temes que tractem al programa HOra Q, quins són els que més us agraden i quins menys? Tots tenim els nostres interessos, però de vegades a aquelles hores de la nit, les nostres preferències poden variar o, fins i tot, temes que en un altre moment ens poden interessar ens fan més mandra. Així que llenço la pregunta: Als qui patiu insomni, i per tant, ens seguiu: Què us interessa més de matinada?
Petonets a tots els seguidors !!!!!
Helena .

18/11/2008: M'estreno

Categoria: General
Escrit per: Helena
Perdoneu que encara no havia contestat a la vostra pregunta, o com a mínim a la que molts de vosaltres plantegeu. De qui és la canço de la promoció del programa HOra Q? Doncs és Right as rain d'Adele. Busqueu-la aviat perquè la promoció d'inauguració del programa aviat deixarà d'emetre's.

Aquí podeu escoltar-la....